قصد ندارم كه تاپيك رو به بحث بكشم .. گفتم كه وقتي اسكيل بحث رو نداري و به 1vs1 دعوت ميكني همون بهتر كه بحثمون شروع نشه ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قصد ندارم كه تاپيك رو به بحث بكشم .. گفتم كه وقتي اسكيل بحث رو نداري و به 1vs1 دعوت ميكني همون بهتر كه بحثمون شروع نشه ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین عزیزم آخر بازی که خودت گفتی فرض کن وید با فول آیتم بیاد یک 6 کنه آخه اصلا مدوسا کاری نمیتونه بکنه 2 تا کریتیکال میده مانا مدوسا خالی میشه بعدش هم که دیگه تموم به نظرم اصلا از 6اش در نمیاد
50 درصد ديميج Void گرفته ميشه يعني اگه بخوايم حساب كنيم Medusa با نصف جون از التي Void خارج ميشه .. Satanic هم اگه بدوني در چه صورت برا Medusa ميگيرن ديگه منظورم رو فهميديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروزه همه شدن متخصص دوتا !
هر تاپیکی که میری طرف میاد میگه آقا این هیرو Nerfesh فلان هست آفا این هیرو Durable هست آقا عزیز من تو cm جلو اون هیرو یک Nuker برمیداشتی بازی مال ما بود آقا اصلا Carry جلو تیمی که Ganker زیاد داشته باشه LH نمیتونه بکنه...
باشه بابا شما هم بلدید شما رفتید icefrog درس خوندید دوتا یاد گرفتید ما مکتب سر کوچه یا همون گیم نت
اما دوستان اون کسی که میاد سایت در رابطه با دوتا میزنه اگر خودش هیچی از دوتا سرش نشه بائس در اون سایت رو گِل گرفت !
این برا این بود که به دوست عزیزمون Hunter بگم مطمئن باش هر کس بیشتر شما نباشه کمتر از شما هم نیست و اینکه مگر شما با کسی دعوا داری؟ درست رفتار کن تا بعدا کلاهمون تو کلاه هم نره چرا که نه من به شما محتاجم نه شما به من اما هر برخورد و رفتاری باید شایسته باشه
اما در رابطه با این هیرو اولا زیاد تند نرو که Medusa فلان ببنده Medusa فلان کنه چرا که اگر واقعا لالایی بلدی و میگی Medusa این ها رو داشته باشه میزنه پس بیا بریم cm تیم بیار ببینیم میتونی اونا رو ببندی یا نه
دوما اینکه قوی ترین در دوتا وجود ندارد چرا؟ یک روز بحثش بود یکی از بچه ها گفت آره Phantom Lancer قوی ترین هیرو مپ هست شاخ بشه کی میخواد بزنتش؟ همه گفتن آره یک Purge میبنده یک لشکر میشه چه بسا فول بخواد بشه...
من بعد از 2 روز فهمیدم ضد این هیرو میتونه Tiny باشه ! هرکس باشه میگه چجوری میتونه بزنتش اما من با اجزاه خود طرف Manta گرفتم با آقانیم با کریت خیلی راحت زدمش طوریکه با همین آیتم ها 2k کریت میدادم اما اینم خوب هست بدونی اگر میخوای با کسی 1v1 بزنی اونم شرایط داره
شما که میگی Satanic میبندن خب اصلا این آیتم تو 1v1 مجاز نیست حتی اون Manta هم که من بستم اونجا از خود طرف اجازه گرفتم وگرنه Manta هم مجاز نیست.
در کل برمیگردیم به سطر اول اون هم اینکه هرکس ادعاش شد بیاد cm با هم بازی کنیم فعلا که Medusa در cm فعال نیست اما جمعه این هفته میشه بعد اون روز بازی میکنیم...
این رو خیلی وقت پیش هم گفتم که بیاید CM
------------------------------------------------
بعد از اتمام بحث تمامی پست ها بی ربط پاک خواهند شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (01-15-2013)
بعد از ديدن حرف هاي شما به ناظم بودنتون كه ايا در دوتا چيزي حاليتونه شك كردم ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن من هيج اهميتي به كسي نميدم چه ميخواد مدير سايت باشه جه شما كه كمترشي .. ترسي هم وجود نداره مثل 2 تا پلير بيا بحث كن ببين ايا به نتيجه اي مي رسي؟
كي حرف از 1vs1 زد كه ميگي Satanic مجاز نيست؟ Go to the FistFul of Tangos
Phantom Lancer >Tiny در هر چي كه باشه Phantom lancer ميزنه
واقعا چقدر فكر مي كني دوتا بلدي؟ كه حرف 1vs1 رو ميزني ؟
خیلی حرفت بچه گانه بود :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ وقت با قاطعیت نگو آلتیمیت مدوسا همیشه درگیری رو برمی گردونه
کی گفته مدوسا قویترینه ؟ همه قوی هستن همه از Antimage گرفته تا هیروهای ساپورت مثل lina یا crystal و .....
اگه فول ایتم به فول آیتم بگیریم Void نمیزاره مدوسا از 6 در بیاد یا Antimage فقط 5 تا اتک نیاز داره تا مدوسارو بیاره پایین
قبلا هم گفتم همه هیروها قوی هستن
جون هر کی دوست دارید مثل بچه ها حرف نزنید
ظاهرا قدرت بی نهایت SoulKeeper رو یادتون رفته یا Naix که 4 تا میکنه
میدونی قدرت مرگبار Crystal کجاست ؟ وقتی یک هیروی فول ایتم که 6 تا Inventorish پره رو با یک فریز میگیره و بقیه چپش میکنند
همین کافیه تا آدم تو درگیری به ک.... ن... Crystal
اگه بد میگم بگید
ویرایش توسط Mr.Legendary : 01-15-2013 در ساعت 12:06 AM
FCB (01-15-2013)
دوست عزيز بحث با شما بي فايده هست.
شما هنوز در ان حد نرسيدي كه حرف ها ما را درك كني.
برو به همون بهترين بازيكن كه ازچيز ميپرسي بگو lol.
اخه من چي بگم ماشاالله لحن صحبت کردن شما گويا همه چيز هست.
اخه دوست باهوش من يك سايت معتير خارجي به من نشون بده كه بگه فلان هيرو در فلان ضمينه بهترينه.
البته معلومه سايت ها معتبر هم اطلاعات ندارند و فقط شما و بهترين بازيكن ايران خبر داره.
خب مثل اينكه فقط يه قسمتي از حرفات رو قبول دارم - اخه من با حرف كه نميگم مدوسا مدوسا - Match ID ميدم خواستي برو ببين چي ميشه ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هيج وقت يه Carry مطمئن باش تنها نميره فايت و منتظر تيمش ميمونه ولي اگه بازي رو به بازي اقايون بند كني Bounty hunter هيرو Clinkz رو هم ميزنه (مزاح)
بابا يه سر بريد GEST League رو ببنيد؟ G-League? خب ببنيد بعدش حرف بزنيد
-
گفتم ديگه نه اسكيل بحث رو داري نه حدشو و اين اخرين جوابم به تو هست ...
دونا شما اقاي Erfan در اون حدي نيستي كه حتي من رو بشناسي و بدوني من با كي بازي ميكنم
شما هنوز در ان حد نرسيدي كه حرف ها ما را درك كني. از اين به بعد فارسي را درست بنويسيم
هنوز Black HOle جفت تاور اونم برا يه نفرت رو يادم نرفته يا Blood Seeker بن يا پيك ميكردي
اگه Dota 1 compete حاليته زماني كه GoDz يا Tobi گزارش گري ميكرد ميگه كه medusa is the hardest carry in the late game .... و خيلي چيز هاي ديگه
خب من بزار يكم بحث رو پايان بدم
Medusa /Void >phantom lancer >Lone druid/Spectre > Morphling /Anti mage >Naga Siren
ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 01:09 AM
بابا یکی بیاد اینو جمع کنه خداییش
پسر تو این همه پتانسیل داری تلف میشی ها به خدا حیف جوون با این همه کمالات با این همه شایستگی ها که تونست به همه ثابت کنه Medusa بهترین هست.
تونست به مدیریت شک کنه و بگه شما هم در حد من نیستید برید بگید iG.Ferrari بیاد اونم بیاد میگه برو بگو بابات بیاد
از اونور میره تورنمنت میبینه میاد میگه G-League و... تنها بازیکنی که در ایران تورنمنت میبیند ایشون هستند.
واقعا با این همه پتانسیل و دانشی که داری از زبان خارجه گرفته تا خود جنگل های دوتا چرا نبردنت برا iG بازیکنی؟ نکنه الآن میگی اونم به من نمیخوره چند سال پیش GoDz گفت Invictus Gaming Has the most lose in this tournament I think they will get out soon
این ایرانیها چی میگن خداییش اه اه نوبای بد من با شما موافقم شما بیا به من 1v1 با دوتا یاد بده تا برم اول دنیا بشم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اين حرف ها دقيقا لايق سن شماست دوست عزيز .. . لول شما وقتي نميدونستي Ferrari كجا بود من داشتم Compete دوتا بازي ميكردم بهتره زيادي خودتو ضايع نكني كوچولو حالا هم برو فردا امتحان داريThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حماقت تا چه حد؟ متاسفام برا شما كه جنبه 2 كلام بحث رو نداري و اين هم شما رو از كل دنيا عقب ميندازه
وسلام .....
ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 02:20 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©