-lc - slark - invoker-tusk اینا رو خیلی پیک میدم
-lc - slark - invoker-tusk اینا رو خیلی پیک میدم
من اول از دزل خوشم میومد ولی بعد که با هیرو های دیگه هم یاد گرفتم دیگه هر وقت میخوام وارد بازی بشم انتخاب هیرو خیلی برام سخته : تاینی ، سند کینگ ، اسنایپر و ...
just SF
I most haunt souls
من عاشق Sand King هستم خیلی از بازی ها رو که تیم تو باخت بوده با این هیرو SUP کردم کل تیم رو باعث شدم ببریم یک بازی یادمه 83دقیقه طول کشید تا تیم حریف بردیم .
Bad Boy
هیروی تخصصی و هیروی که واقعا دوستش دارم rezor و arc wardenو huskarیا همون sacred warrior و همیشه فایت ها دو و سه و چهار و گاهی هم پنج به تک رو باهاش گرفتم البته اینا توی دوتا 1 هستش و تازه دوتا دو بازی کردن رو شروع کردم ولی توی دوتا دو هم باهاشون خوب بازی میکنم
والا انتخاب خیلی سخته
تو هر پست اینارو بیشتر پیک میدم
کری:sven/LC/weaver/pa/dr
ساپ:omni/oracle
نوکر:lion/lina
پوشر:tiny
من فقط اینوکر دوست دارم اصلا با این هیرو یه دفعه هم lose نداشتم
من اولین هیرویی که یاد گرفتم Slardar بود و خیلی هم دوسش داشتم
ولی الان دیگه بخوام انتخاب کنم Zeus هستش ! کلا من ازاون آدمایی هستم که تحت تاثیر اسم هم قرار میگیرم تو زندگی :دی
هم اینکه از تاریخ و این چیزا خوشم میاد و زئوسم یکی از خدایان هستو تاریخیه این انتخابمو راحتتر کرده کلا هم باهاش حال میکنم
هیرویی که صددر صد باهاش کیل میگیری حتی اگه تو بیس باشی...خدا هستی دیگه
ولی وای به موقعی که مانا نداشته باشی:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Munikh (08-14-2016)
فقط Mirana
یگه بعد از آپدیت آقانیم که دیگه دیگه :دی
[SIGPIC][/SIGPIC]
[DR.[mmL (08-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©