از نظر شما بهترین گزارشگران مسابقات دوتاباز چه کسانی بودند ؟
لطفا علاوه بر شرکت در نظرسنجی نظر خود را نیز بیان کنید .
از توهین کردن خودداری کنید که شدیدا برخورد خواهد شد.
(حذف شد)
BamIYI
DD°
Elite
FCB
(حذف شد)
Meteor
Pedo^Arash
PhanThom
از نظر شما بهترین گزارشگران مسابقات دوتاباز چه کسانی بودند ؟
لطفا علاوه بر شرکت در نظرسنجی نظر خود را نیز بیان کنید .
از توهین کردن خودداری کنید که شدیدا برخورد خواهد شد.
Ajax (03-18-2013),Elite (03-18-2013),MasterJoint (03-18-2013)
یک تشکر ویژه از همه دوستان ، من به همه کسایی که گزارشی ازشون دیده بودم رای دادم ، امید وارم حق به حق دار برسه
Elite (03-18-2013)
آقای Pedo arash ! اکانت های جدیدی که ساختی مبارک ولی از این نظر سنجی احتمال 100% حذف میشی
Milad._.R (03-18-2013)
agha in arash rafte acc sakhte 28ta ray dade be khodesh che vazeshe baw
ta be chizi motmaen nashoodi niaz nist be kasi tohmat bezani account nasakhtam va be doostam send to all dadam mitooni beri ip haro check koni
من متاسفانه فقط گزارش KaraWana رو نتونستم ببینم ولی از بین بقیه که دیدم گزارشهای BamIYI و PhanThom خیلی عالی بودن.
واقعا مجاب شدم هروقت یکی از این ۲ نفر گزارش می کنه بازیرو ببینم حتما
متاسفانه castinge pedo^arash رو فقط مجبور شدم میوت کنم موزیک بذارم بجاش lol
من کار این اقای ارش رو ندیدم! ولی تو اونایی که دیدمBamIYI از بقیه بهتر بود هر چند که گاهی وقتا جو گیر می شد!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه هم واجب شد بگم اینکه ایرانی بازی در نیارین طرف می گه گزارشگری بده نگو تو بهتری بیا کست کن ایرانی این جوری بهش می گی این دمو که ساختی مشکل داره! می بهترش ساختی بزار بیبینیم! مگه ادم حتما باید فوتبالیست یا گراگردان باشه و بازی بهتری کنه یا فیلم بهتری بسازه تا درمورد چیزی نظر بده! قرار نیس طرف بهتر باشه شعور که داره حالیش می شه اون گزارش گر فیلم ساز داره برا کی کار می کنه برا مخاطب دیگه ب من وقتی میبینم توانایی استعداد تو این کار ندارم چرا باید بیام برم رو اعصاب بقیه! شاید بقیه دلشون بخواد بازی رو با کست درست حسابی ببینن! کست بودن یه سری چیزا می خواد از جمله قوی بودن اطلاعات. دانش انگیلیسی که نگی دجر! و صدا خوب! همین طور استعداد که کجا جو بدی کجا جو ندی! کجا داد بزنی کجا بخندی کستینگ مسابقات خارجی با همین مسابقات رو مقایسه کنین ببینید سر صحنه مشابه تفاوت رو احساس کنید اینجا طرف جو رو سر آیتم و لول طرف می ده! اونجا درگیری بازی! و.... بماند
ویرایش توسط viper.god : 03-18-2013 در ساعت 09:06 AM
الان مطمئن شدیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه از یک ip بود !
تمام یوزر های اضافی بن شد .
به احترام گزارشی که کردی یوزر خودت رو بن نکردم . و به احترام رایی که خودم بهت دادم از نظرسنجی حذفت نکردم و تعداد آرا رو به 2 کاهش دادم.
Ajax (03-18-2013),Amin-Wanted (03-18-2013),HiDDeN (03-18-2013)
elite خیلی عالی final همین
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©