آقا این حجم دوتا 2 دهن مارو سرویس کرده این ماه فقط 45 تومن تاحالا شارژ کردم(14 گیگ) خیلی بازیش حجم میبره و همش هم آپدیت میده :smile16:
آقا این حجم دوتا 2 دهن مارو سرویس کرده این ماه فقط 45 تومن تاحالا شارژ کردم(14 گیگ) خیلی بازیش حجم میبره و همش هم آپدیت میده :smile16:
از وقتی با مخابرات آشنا شدم دیگه حاضر نمیشم برای اینترنت پول زیادی بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان 512 دارم که در اصل 4مگابایت وصل کردن
ماهی 16 گیگ
فقط 21هزار تومن
هر گیگ اضافی هم 2500
چیزی که تو ایران زیاده پهنای بانده ولی شرکت ها ....
MasterJoint (10-12-2012),Viper (10-12-2012)
واقعا؟!! اگه اینطوری باشه که عالیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرکت من آسیا تکه سرعت خوبه ولی قیمت خون پدرشون میگیرن
من وایمکس ایرانسل دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم پول ارث باباشونا میگیرند هم سرعتش افتضاحه:smile13:
دوست منم وایمکس داره یک فایل 50 kb رو 2 دقیقه میفرستاد بخدا :smile50:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم از وقتی که با اینترنت مخابرات اشنا شدم جیبم خالی شد ب معنی واقعی لگ پی بردم با معنی ومفهوم تایم اوت اشنا شدم کار کردن با انواع ف--یلتر شکن یاد گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه ریزش مو پیدا کردم عصابم ضعیف شد خجالت زده ی شماره پاسخ گوی 2020 شدم با انواع کد نویس run هم اشنا شدم واقعآ ممنون
من 512 مخابرات دارم سرعت دانلود 250 kb/s هست ولی 2 ثانیه 1 بار قطی دارم
ویرایش توسط Laser_bin : 02-15-2015 در ساعت 03:30 PM
روزگار مارو ببین
WardeN (02-15-2015)
اون قدیم بود !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاریخ ارسال رو ببین سال 2012 !
الان شاتل هستم چون دیگه مخابرات نامحدود نداره و گرونه
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی،کسانی که نیاز به سرعت بالایی برای اینترنت خود دارند یااینکه توانایی شارژ هرماه اینترنت ندارن به آیدی من ایمیل بدهید تاراهنمایی تون کنم که چطور می توانید بدون حتی یک ریال پول بابت شارژ اینترنت وبا سرعتی معادل2MG یا1MG اینترنت داشته باشند ID YAHOO>>o1d_man@yahoo.com
MasteR (02-17-2013)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه آموزشش رو به طور کلی بذارید که همه بتونن استفاده کنن.
البته به نظر من اگر این کار عملی هم باشه یکجوری کلاه برداری محسوب میشه و اصلا جالب نیست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک سوال هم از دوستان دارم . یکی از رفیقام میخواد دوتا 2 بازی کنه اما نتش رو نگرفته هنوز گفته با Wimax ایرانسل میشه بازی کرد ؟ اگر میدونید دقیق بگید ممنون میشم![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©