هیرو های مخصوص MMR - Matchmaking Rating

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 48

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3490
    یوزرنیم استیم
    Hєιѕєηвєяg
    نقل قول نوشته اصلی توسط LA_King نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    چه فرقی میکنه ؟ تو هر سطحی که باشه 10 تا player بازیشون در همون سطحه .

اولویت با کری و مید هست شما فرض کن sup عالی باشه ولی کری و مید کارشون خوب انجام ندن امکان نداره بازی رو بشه برد .
    بر عكسشم هست شما فرض كن carry هستي وقتي ساپورت خوب نداشته باشي ، جنگل امنيت نداشته باشه و كري حريف فارم كنه ديگه شما نميتونيد بازي رو جمع كنيد به نظر من ساپورتر خوب بودن بيش ترين نقش رو در تايين برنده داره
    Carry تمام قدرتش توي فارم كردن و كيل گرفته كه شما وقتي ساپورت خوب نداشته باشي هيچكدوم امكان پذير نيست
    من خودم offlane-carry بازي ميكنم و بازي هاي زيادي ديدم كه فقط به خاطر اشتباه ساپورت برنده بازي معلوم ميشه
    ویرایش توسط The Viper : 05-27-2015 در ساعت 05:43 AM

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3659
    نقل قول نوشته اصلی توسط The Viper نمایش پست ها
    بر عكسشم هست شما فرض كن carry هستي وقتي ساپورت خوب نداشته باشي ، جنگل امنيت نداشته باشه و كري حريف فارم كنه ديگه شما نميتونيد بازي رو جمع كنيد به نظر من ساپورتر خوب بودن بيش ترين نقش رو در تايين برنده داره
    اگه اونجوری بود booster میرفت sup پیک میکرد .

در ضمن من نگفتم نقش کری بیشتره همه میدونن که نقش هر 5 هیرو برابره تو بازی گفتم اولویت با کری و مید هست یعنی اگه میخوای ببری اونا حتما باید خوب باشن .
    ویرایش توسط LA_King : 05-27-2015 در ساعت 05:44 AM
    What happened ? Axe happened

3. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3659
    نقل قول نوشته اصلی توسط The Viper نمایش پست ها
    Carry تمام قدرتش توي فارم كردن و كيل گرفته كه شما وقتي ساپورت خوب نداشته باشي هيچكدوم امكان پذير نيست
    من خودم offlane-carry بازي ميكنم و بازي هاي زيادي ديدم كه فقط به خاطر اشتباه ساپورت برنده بازي معلوم ميشه
    عزیز توی بازی pro هم بازی با اشتباه sup برنده معلوم نمیشه همین هفته پیش artstyle برا navi گند زده بود فقط فید میداد با AA ولی navi بازیو از bu برد ... چه برسه بازیهای شما جک نگو دیگه
    ویرایش توسط LA_King : 05-27-2015 در ساعت 05:56 AM

4. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3744
    یوزرنیم استیم
    kappa0072
    عزیز توی بازی pro هم بازی با اشتباه sup برنده معلوم نمیشه همین هفته پیش artstyle برا navi گند زده بود فقط فید میداد با AA ولی navi بازیو از bu برد ... چه برسه بازیهای شما جک نگو دیگه
    به اون حرکات که میزنه طرف فید نمیگن
    اون در حقیقت برای کری فضا ایجاد کرد تا بتونه فارم کنه.

5. Top | #5

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3659
    نقل قول نوشته اصلی توسط Warmach1ne نمایش پست ها
    به اون حرکات که میزنه طرف فید نمیگن
    اون در حقیقت برای کری فضا ایجاد کرد تا بتونه فارم کنه.
    وای راس میگی ؟

عزیزم میرفت وارد بزاره میزدنش بعدم sup نباید space ایجاد کنه هیروی های split مثل brood و np و ... اینکارو میکنن .

6. Top | #6

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3744
    یوزرنیم استیم
    kappa0072
    وای راس میگی ؟

عزیزم میرفت وارد بزاره میزدنش بعدم sup نباید space ایجاد کنه هیروی های split مثل brood و np و ... اینکارو میکنن .
    با همین کارش هواس تیم حریف رو پرت میکرد حتما لازم نیست که بره یک لاین رو پوش بده بعضی اوقات این جور مردن ها بازی رو به نفعشون عوض می کنه.
    نمونش هم بازیه فینال ti2 بود فکر کنم ، دندی با enigma می مرد همش ، همه می گفتن که روحیه اش رو باخته داره feed میده ولی از اونور کرری پا گرفت و یک bh اونو به بازی برگردوند.
    تو mid-game یا late-game با ساپورت ها بمیری خیلی تفاوتی تو بازی ایجاد نمی کنه.
    شما هم بهتره کمی قبل از ایراد گرفتن از یک بازیکن حرفه ای ، یکم فکر کنی ، مطمئنا میدونه داره چیکارمی کنه ..

7. Top | #7

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    نقل قول نوشته اصلی توسط Warmach1ne نمایش پست ها
    از ایراد گرفتن از یک بازیکن حرفه ای ، یکم فکر کنی ، مطمئنا میدونه داره چیکارمی کنه ..
    حرف شما منطقی نیست ........ چون طرف بازیکن حرفه ای هست نباید حتما بگی همه کاره این درسته . طرف که خدا نیست همه کارارو درست انجام بده اونم یه آدم بوده که به مرور زمان حرفه ای شده و شایدم یه سری سوتی بده ویا روشی که بازی میکنه تیمشون رو به باخت بده .......
    متاسفانه نمیدونم چرا بعضیا هی میرن ریپلی یا بازی تورنومنت های مختلفو میبینن و سعی میکنن اونجوری پلی بدن ........ آدم باید خودش با ذهن خودش بازی کنه نه از روی تقلید دیگران
    طرف رفته مید فید داده بازی هم (مث اکثر بازیا public) تو مدت زمان come back شده دلیل نمیشه شما بگی اینا معجزه کردن یا خیلی بازیشون خوبه و نمیشه ایراد گرفت
    1891 01450728361

8. Top | #8

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3744
    یوزرنیم استیم
    kappa0072
    نقل قول نوشته اصلی توسط [DR.[mmL نمایش پست ها
    حرف شما منطقی نیست ........ چون طرف بازیکن حرفه ای هست نباید حتما بگی همه کاره این درسته . طرف که خدا نیست همه کارارو درست انجام بده اونم یه آدم بوده که به مرور زمان حرفه ای شده و شایدم یه سری سوتی بده ویا روشی که بازی میکنه تیمشون رو به باخت بده .......
    متاسفانه نمیدونم چرا بعضیا هی میرن ریپلی یا بازی تورنومنت های مختلفو میبینن و سعی میکنن اونجوری پلی بدن ........ آدم باید خودش با ذهن خودش بازی کنه نه از روی تقلید دیگران
    طرف رفته مید فید داده بازی هم (مث اکثر بازیا public) تو مدت زمان come back شده دلیل نمیشه شما بگی اینا معجزه کردن یا خیلی بازیشون خوبه و نمیشه ایراد گرفت
    من منظورم این نبود ..
    من ادمایی رو میگم که تا هر پلیری میمره میگن نوبه یا داره فید میده بعدش وقتی میری اکانت خودشو میبینی ، می فهمی که بهترین سطحی که بازی کرده normall بوده
    به نظره من همچین آدمی حق قضاوت کردن نداره .

9. Top | #9

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1891
    یوزرنیم استیم
    MrmmL
    عزیز هر Carry که نمیتونه بازیو جمع کنه ؛ تیم حریف یه ساپورت داشته باشن harras ات کنه هیچ کاری نمیتونی کنی یهو میبینی مین 10 تازه بوت آوردی ......... برا همینه که گفتم تنها نقش هایی که بازیو میتونید جمع کنید jungler و solo mid هست
    1891 01450728361

10. Top | #10

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1234
    یوزرنیم استیم
    mahdmta
    kda ساپورت های حرفه ای رو با kda های بازی های pub مقایسه نکنین . بعضی هیروها باید بمیرن . مثلا vengful spirit - dazzle . خیلی کم پیش میاد ببینی این هیروها kda خوبی دارن . من بازی رو ندیدم به خاطر همین نظر قطعی نمیدم ولی اینجوری هم نیست که support زیاد تو بازی نقش نداشته باشه . همین AA که گفتی یکی از قوی ترین تغییر دهنده های بازی ـه . یه اولتی خوب میتونه فایت و در نتیجه بازی رو برگردونه . خیلی هیروهای دیگه ی ساپ هم هستن که این حالت رو دارن مثل earth و خیلی های دیگه .
    I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین