به اون حرکات که میزنه طرف فید نمیگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون در حقیقت برای کری فضا ایجاد کرد تا بتونه فارم کنه.
به اون حرکات که میزنه طرف فید نمیگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون در حقیقت برای کری فضا ایجاد کرد تا بتونه فارم کنه.
وای راس میگی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم میرفت وارد بزاره میزدنش بعدم sup نباید space ایجاد کنه هیروی های split مثل brood و np و ... اینکارو میکنن .
What happened ? Axe happened
با همین کارش هواس تیم حریف رو پرت میکرد حتما لازم نیست که بره یک لاین رو پوش بده بعضی اوقات این جور مردن ها بازی رو به نفعشون عوض می کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمونش هم بازیه فینال ti2 بود فکر کنم ، دندی با enigma می مرد همش ، همه می گفتن که روحیه اش رو باخته داره feed میده ولی از اونور کرری پا گرفت و یک bh اونو به بازی برگردوند.
تو mid-game یا late-game با ساپورت ها بمیری خیلی تفاوتی تو بازی ایجاد نمی کنه.
شما هم بهتره کمی قبل از ایراد گرفتن از یک بازیکن حرفه ای ، یکم فکر کنی ، مطمئنا میدونه داره چیکارمی کنه ..
حرف شما منطقی نیست ........ چون طرف بازیکن حرفه ای هست نباید حتما بگی همه کاره این درسته . طرف که خدا نیست همه کارارو درست انجام بده اونم یه آدم بوده که به مرور زمان حرفه ای شده و شایدم یه سری سوتی بده ویا روشی که بازی میکنه تیمشون رو به باخت بده .......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه نمیدونم چرا بعضیا هی میرن ریپلی یا بازی تورنومنت های مختلفو میبینن و سعی میکنن اونجوری پلی بدن ........ آدم باید خودش با ذهن خودش بازی کنه نه از روی تقلید دیگران
طرف رفته مید فید داده بازی هم (مث اکثر بازیا public) تو مدت زمان come back شده دلیل نمیشه شما بگی اینا معجزه کردن یا خیلی بازیشون خوبه و نمیشه ایراد گرفت
من منظورم این نبود ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ادمایی رو میگم که تا هر پلیری میمره میگن نوبه یا داره فید میده بعدش وقتی میری اکانت خودشو میبینی ، می فهمی که بهترین سطحی که بازی کرده normall بوده
به نظره من همچین آدمی حق قضاوت کردن نداره .
من گفتم نوبه ؟ همه میدونن اون player pro هست بازیشم در همون سطح قضاوت میشه توی اون سطح اون روز روز خوبش نبود توی بازی تاثیر نمیذاشت حتی ultimateاش میس میشد شما برو اول یه رپپلی ببین بعد بیا حرف منو رد کن من 100 تا بازی از artstyle دیدم بازیکن مورد علاقه من هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنابراین میتونم بگم چه زمانی خوب بود چه زمانی بد ( وقتی میگم خوب و بد منظورم در همون سطح هست منظورم این نیست که بازیکن نوبه . )
What happened ? Axe happened
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©