چرا دل مارو خالی میکنی عاامو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو 2 گیگ چیه ؟؟
خیلی باشه 700مگ
میام براتااا
چرا دل مارو خالی میکنی عاامو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو 2 گیگ چیه ؟؟
خیلی باشه 700مگ
میام براتااا
♥invO
اوه چه عصبی
حالا تو بیا منو بخور ( تیکه زیبا تو شمعدونی )
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حاجی خود دوتا دانلود کردنش 7گیگ هست باز میگی 5گیگ اپ میاد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حداقل 0.5گیگ و حداکثر 2گیگ هست
The enemy of my enemy is my Friend
درست پارسالم میگفتن زیاد میاد.. البته دوستمون گفت،پارسال تغییر نداشت (گرافیکی رو میگم)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بعید نست حجمش حدود همون 5 گیگ اینا باشه چون :
1. موتور بازی کامل عوض میشه
2. custom game میاد
3. منو بازی کامل عوض میشه
از لحاظ گرافیکم اطمینان داشته باشید فقط بهینه یشه گرافیک بیشتر که نه کمترها هم میتونن لذت ببرن
من خودم از قبل عید دوتا بازی نکردم الان وضعیتم جوریه که جایی دوتا میبینم گریم میگیره
ویرایش توسط Darktoheaven : 06-17-2015 در ساعت 12:09 AM
BenyKhan (06-17-2015)
الان خوشحالی نت خوبی داری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعت دانلود من 60
پینگ 400
همیشه با کاهش پینگ بازی میکنم
اینترنت حجمی مخابرات 1mb
به دلیل فیبر نوری بودن منطقه از شرکتی غیر از مخابرات نمیتونم سرویس اینترنت بگیرم
همزمان از 4 سیستم هم استفاده میکنیم
در حال حاضر هم 150 گیگ حجم دارم ! ماه قبل 250 بود
و به این اینترنتم افتخار میکنم
شما هم خوشحال باش با نتت !!
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
مخابرات هیچوقت به محله ای که فیبر نوری داشته باشه نت نمیده عزیز چون یه باند رو به 16+ نفر میدن فیبر نوری به باند فشار میاره و نمیزاره بقیه راحت از نت استفاده کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئنن محلتون یا حداقل کوچه شما خطش فیبر نوری نیست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©