fps من تو reborn نه هست
پینگا میاد پایین بازی رون تر می شه , ها ؟ والو دیوث
GG WP VALVE
fps من تو reborn نه هست
پینگا میاد پایین بازی رون تر می شه , ها ؟ والو دیوث
GG WP VALVE
برو تو option اون محوری رو که میبینی توی قسمت video ببر به سمت fastThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودش بهترین تنظیمات رو انتخاب میکنه.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی کسی امتحان نکرده؟
"I'm the beast of bedtime tales."
این باگ خرید ایتم برای من درست شده بالاخره...کرش هم نمیکنه دیگه بازی...
همین الان همه مشکل دارن هی بازی stop میشه و هیچ کسی نمیتونه تکون بخوره! توی watch game هم همه دارن اعتراض میکنن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
فعلا نمیشه Find match داد و یک ارور میده . بعد آخرین آپدیت این جوری شد.
"I'm the beast of bedtime tales."
دیشب با wind رفتم mid ، بازی رو بردیم بخاطر mid بازی کردنم k/d/a هم عالی فقط یه بار مردم 1-12 بعد در حدی بازی کردم که ساپورت های تیم مقابل گفتن کامندت کردیم بعد کریستال رو که زدیم یهو این پرید بیرون و بازی ثبت نشد همه هم بودن کسی leave نداده بود بازی که میبازی فرت فرت از mmr کم میکنه حالا این رو که بردی .....
هاها این = دقیقا بد شانسی ! چند وقت پیش یه lion رفتم تینکر تیم ما همه رو میزد حتی وید رو ، آخرش 2 مین استورم اونا لیو داد دوباره ریکانکت شد نوشت poor network ما هم داشتیم tower آخر مید رو میزدیم رنک هم بود
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
جدا از این بحث، شماها چقدر غر میزنین که با ریبورن پیبگتون بالا رفته؟ من قبل از این آپدیت پینگم 190-230 بود. الان بیشتر از 90 نمیره اصن. نصفه شبا که پینگم 70 ـه
Meepwned!
این پینگ که با کد ping- میزنید غیر واقعیه دوست عزیز . شما برید توی تنظیمات و تیک نمایش پینگ رو بزنید اونوقت وافعی رو نشون میده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©