یعنی دوتا 2 که الان 14 گیگ است میشه 7 گیگ ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه شهریور میاد حالا
کو تا شهریور ....
یعنی دوتا 2 که الان 14 گیگ است میشه 7 گیگ ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه شهریور میاد حالا
کو تا شهریور ....
جریان این که میگید میخوان mmr رو تغیر بدن چیه؟
یه توضیحی بدید من از میادین دور بودم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
داداش والو گفته میخوا سیستم mmr رو تغییر بده توی همین dota reborn ولی هیچ چیز دیگه ای راجع بهش نگفته فقط اشاره کرده که هنوز دارن روش کار میکنن تا یه سیستم خوب رو بوجود بیارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ranked Matchmaking will be enabled soon. We anticipate it being turned on in a few days, but we need more testing of the basic functionalities first.
البته اینجا گفته بزودی فعال میشه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم همینطور تیک رو برداشتم ولی 7 گیگ باید دانلود کنم این 7 گیگ مال چیه کسی میدونه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا جواب بدین .
خداییش فکر نمی کردم کد نویسی دوتا2 با Lua باشه شنیده بودم کال اف دیوتی و بازیای در این سطح با c++ می نویسن و خداییش این 2 باری بود اسم lua شنیدم اولین بار مصاحبه رادیو کلاب با اقای جادی بود که اسم لوا شنیدم فکر نمیکردم دوتا2 با اون نوشته شده باشه خدایشش با این عکسی که گذاشتن تو سایتشون 180 خط کد نوشته شده فقط برای یک دکمه که ما میزنیم یعنی هوک کردن پودج
البته این پولی که والو داره میاره به منم میدادن من 270 تا خط مینوشتم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
خوب کنسل کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اپدیت Dota Reorn هست.
خوب اگه کنسل کنم که نمیتونم بازی کنم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نگاه کنید .
چیکار کنم ؟
ویرایش توسط Victor : 06-19-2015 در ساعت 04:26 AM
سلام، الان با این آپدیت جدید Directx 11 هم روی دوتا2 اجرا میشه؟ یعنی اگه من Directx 11 رو نصب کنم گرافیک و فریم بالا میره؟
و از کجا بفهمم که DirectX 11 رو لپتاپم نصب شده،؟
راستی من که میخوام بک آپ رو نصب کنم باید 2تا بک آپ نصب بکنم؟ اگه میشه توضیح بدید ممنون
ویرایش توسط H.e.x : 06-19-2015 در ساعت 08:09 AM
من دیشب 5 گیگشو دانلود کردم خوابیدم الان ک پا شدم 3 گیگش دانلود شده :/
دوستان من بازی دانلود کردم . هرکی خواست پ خ بده براش پست کنم . البته هزینه پست و dvd حساب میشه .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©