آپدیت فوقش 3گیگ کمش 2گیگ آحه گیم ادیتور گزاشتن تا ادیت کنی+مد بسازی مثل wc3 شده دقیقا گرافیک منو+بازی هم رفته بالا سیستم آموزشی خیلی خوب هم اضافه شده Good Job Volvo
هفته بعد هم آپدیت بتا میاد بعد چند ماه دیگه هم کاملش میکنن(بعد ti5)
آپدیت فوقش 3گیگ کمش 2گیگ آحه گیم ادیتور گزاشتن تا ادیت کنی+مد بسازی مثل wc3 شده دقیقا گرافیک منو+بازی هم رفته بالا سیستم آموزشی خیلی خوب هم اضافه شده Good Job Volvo
هفته بعد هم آپدیت بتا میاد بعد چند ماه دیگه هم کاملش میکنن(بعد ti5)
سرعت دانلود ما ۱۵k هست
سرویس هم ۱۲۸ نامحدود
یعنیcustom gamesبدون اینکه بخوایم Workshop Toolsرو دانلود کنیم خودش میاد تو گیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
بین 2 گیگ تا 4 هست کم تر از 2 گیگ حساب نکنید.
خود بازی حجمش 14 گیگ هست که 20% رو منو ، واچ و... تشکیل میده ایت 20% میشه 2.5 گیگ که بخوان از اون طراحی کنن از 2 گیگ کم تر در نمیاد.
تاریخش دقیقا بعد از اینترنشنال هست؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Four-Eyes (06-17-2015)
نسخه بتاش هفته دیگه میاد نسخه نهاییش هنوز معلوم نیست ولی احتمالا بعد از اینترنشنالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئنی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه من از آسیاتک خواستم بگیرم به من گفتن منطقه ی شما فیبر نوریه نمیتونیم سرویس بدیم !!!
های وب هم همینو گفت...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
اقا موضوع تاپیک یه چیز دیگه هست،اینجا رو بیخیال شو لطفا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوب شب که رایگانه بذارین دانلود اگه صبح بذاریم واسه دانلود که 8تومان اب می خوره تا جایی که من میدونم اکثر ای اس پی ها شبا یا رایگانه یا نیم بها
ماله من سرعت دانلودم 1mb/s ولی کلا از من می شنوی برای بازی انلاین و سرور خارجی اینها اسیاتک نگیر ولی واسه دانلود خوبه
فقط امید وارم هر چقدر حجم داره ولی اپدیت خفنی باشه
یک سوال نسخه بتاش بیاد یعنی تو دوتا2 تست میاد یا رو خود گیم اصلی میاد میشه دیدش؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
تو گیم اصلی میاد احتمالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©