پارس انلاین از گیگ 3600 شده 3000 تومان که البته با مالیات شده 3300.
300 تومان مالیات !
... به جاش حجم 20 گیگ و 512 مگ و 5 گیگ رو برداشتن تا مجبور به خرید 30 یا 10 گیگ شی.خیلی ... اند
شاتلم شده ۳۰۰۰ تومن ۱ گیگ.
از بچه ها کسی توی شیراز پارس انلاین داره ببینم توی دوتا پینگش چنده؟ همینطور دانلود شبانه.
۶ ساله شاتل دارم گفتم برای تنوع پارس انلاین بگیرم.پینگ و سرعت دان شبانشو نمیدونم چطوره.راستی مثل شاتل سرویس گیم داره؟
اسیا تک اگه بالای 30 گیگ بخری گیگی 1800 در میاد
پارس آنلاین شیراز خیلی خیلی بده. به خصوص پینگش ، اصلا نخرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (07-31-2016)
من دوستم پارس انلاين داشت تو شيراز پينگش مثل من بود و بعضي مواقع حتي بهتر.به منطقه بستگي داره به نظر من.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
دیگه مالی آباد هم منطقه عالی و درجه 1 هست توی شیراز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی ایران نت داشتن فقط به شانس بستگی داره و لاغیر..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (07-31-2016),TheNiGhTwOLFs (07-30-2016)
اگه سمت قصردشت شیراز هستی اسیاتک بگیر حرف نداره ۲ ساله دارم پینگ بالا ۱۸۰ نیومده قطعی تو سال ۳ ۴ بار اونم ۱۰ تا ۱۵ مین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (07-31-2016)
ساعت 2:09 AM تعرفه 1 ساعته نامحدود من و ایرانسل یهویی
پنهان کننده: عکس
4g این سرعت رو بهت میده ؟ دقیق چندتا میده؟ توی یک ساعت چند گیگ میگیری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©