این بازی که یارو امبر هست 100 درصد بت مچه
این بازی که یارو امبر هست 100 درصد بت مچه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من دلیلی نمیبینم به شما اثبات کنم فقط بدونید که خیلی ای اس پی خوبی هست اگه شمال کشور هستید برا گیمینگ بگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتی با Bot داری بازی میکنی ، عین ... داری دروغ میگی به ملت، دل این و اونو الکی بسوزونی بچه مردم احساس بدبخت بودن کنه
بعد فکر اینم هستی که تو این مملکت داره دزدی میشه؟
همسایه سرورم پینگش 5 نمیشه ، میخوای منم با بات بازی کنم عکس یگیرم؟ هیرو هاشم تابلوئه همشون Bot ان
شما دلیل نیار ولی من دو دلیل میارم که این الکیه
1= هر وقت کسی بت مچ میره اولین هیرو خودش میشه توی اون بالا ،(که الان با عکس نشون میدم)
و 2= از پیک ها کاملا معلوم هست که بت مچ هست!
این خارجی هم که اینو نشونت داده چرت گفته داداش
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
''iMM (06-20-2015)
متاسفانه سرعت intershit من بد تر از اونیه که الان بتونم آپ کنم.
آها بفرما درست شد اون بالا رو ببین
http://s6.uplod.ir/i/00624/pw6stbn2vxfw.png
منو بچه های بات همین الان یهویی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[QUOTE=''iMM;27694]رفتی با Bot داری بازی میکنی ، عین ... داری دروغ میگی به ملت، دل این و او
عین اینا رو منم گفتم ولی چون نتم پوکیده ندیدم مال شمارو
''iMM (06-20-2015)
خداییش من یبار تو سرور csgo ایرانی تو پینگم 5 بود ولی ایرانی بود اروپا مگه داریم؟ ||
الانم پینگم تو دوتا 250 ایناست
البته میگن اگه نت ماهواره ای داشته باشی بخاطر سرعت بالا و اینها پینگتم خیلی کم میشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
برو بگیر پس فرداش بابات با اکانتت on میشه میگه برای شادی روح بچم صلوات ،ترور شد
شوخی کردم دور از جون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©