باید عکس استیم ولتش رو اتچ کنه دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بی خودی چیزی نمیگم اگر کارشناسا بزارن...
باید عکس استیم ولتش رو اتچ کنه دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بی خودی چیزی نمیگم اگر کارشناسا بزارن...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
شما از هر جا بخری بگی اسکن عکس رو بدین، بهتون میدن.عکس هم همراه تیکت نباشه زید گیر نمیدن.خودم دیدم چند نفر پس گرفتن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اسکنش فقط از اون ناحیه کدش هست و این معلومه ک کسی این رو از یک سایتی خرید ک البته خود همین از طرف Valve پیگرد داره چون غیر از مغازه های نمایندگی سایت ها اجازه فروش این محصولات رو ندارند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بفرست شاید بلکن فرجی شد ما که بخیل نیستیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©