This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روز دانشجو (: یعنی هر اتفاقی میافته توی این مملکت روی نت تاثیر داره.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روز دانشجو (: یعنی هر اتفاقی میافته توی این مملکت روی نت تاثیر داره.
Soul Keeper (12-07-2015)
پنهای باند جایی که هستی توی روز به حداکثر توان میرسه زمان خلوت شدن دوباره درست میشه که به قول شما ساعت 3 به بعد هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (12-07-2015)
دوستان از کاهش پینگی که بالا فروم تبلیغش هست خرید نکنید همین امروز خریدم وسط بازی قطع شده و اصلا هم وصل نیمشه برای 15 دقیقه ای هست.
بن هم شدم
ویرایش توسط ATER : 12-07-2015 در ساعت 09:22 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم دیشب خریدم با این مشکل روبرو شدم فکر کردم مشکل از خودمه تنهاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
cykkaaa blyaat :frageplz:
بخاطره اتک زدن به سرور این مورد مقطعی به وجود میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرور 4 تعویص شد از 4 استفاده کنید
ATER (12-08-2015)
شما دیگه هیچ حقی نداری از سرویسهای ما استفاده کنی این کارت باره اول نیست پولتون برگشت داده شد و اگر ببینم اکانتی از سمته شما خریداری شده جلوشو میگیرم کاملا مشخصه نیتی جز خراب کردن سایت ما نداری جالبه میایی از ما خرید میکنی بعد تو سایتهای مختلف میایی بر علیه ما پست میزاریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط pooryadevil : 12-08-2015 در ساعت 04:56 AM
یک توضیحی هم میدم کلا رجع به تایم اوت شدن سرور ها نه فقط ما بلکه هرجایی که داری این سرویس هارو میده این مشکل رو دارن
این مورد تایم اوت بخاطر حمله یا اتک به سرورها میباشد که به صورت اتوماتیک سرور از دسترس خارج میشه و بعد از چند دقیقه برقرار میشه که این مورد از سمته دیتاسنتر اتفاق میوفته و دسته ما نیست و کاریش هم نمیشه کرد برای اینکه ما بتونیم این مورد رو جبران کنیم تنها میتونیم با اضافه کردن سرور یا جایگزینیه سرور این مورد رو تا جای ممکن جبران کنیم حالا با توجه به این توضیحاتی که دادم خواهش میکنم واقع گرایانه به موضوع نگاه کنید و از توهین و تهمت بپرهیزید نه فقط سایت ما بلکه تمامیه سایتهای کاهش پینگ هیچ موقع دوست ندارن با تداخل توی سرویس دهیشون نام بد بجا بزارن پس خواهشا درک کنید
باتشکر.
''iMM (12-08-2015)
شکل و شمایل سایت رو عوض کردید اگر میدونستم که اصلا خرید نمیکردم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و این که من توهین نکردم
و من بی دلیل خراب نکردم مشکل دارید کامل هم مشخصه شخص دیگه ای هم این رو گفت.
آدمی نیستم که بخوام بی دلیل کسی رو خراب کنم ولی اگر توی این فروم حرفی بزنم حداقل اینه که برای کابر های فروم کاملا شناخته شده هستم ، کاهش پینگ شما نه یکی دیگه! ماشاالله ریخته.
ویرایش توسط ATER : 12-08-2015 در ساعت 06:46 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم تو این چند روزه از چندتا کاهش پینگ دیگه هم استفاده کردم. مثل اینکه همشون دچار مشکل شدن. هم ردلاین میدن یا کلا تو بازی نمیتونی بری...
که همینم باعث شد چند دست بن بشم
A_W_Z_2 (12-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©