باز هم مسیر عمان و پینگ
ساعت9:55 شب پنج شنبه
باز هم مسیر عمان و پینگ
ساعت9:55 شب پنج شنبه
Soul Keeper (11-26-2015)
پینگ EE و EW منم تقریبا همینه اما dubai و USe خیلی بالاست!
یادش بخیر قبلا ه دوتا2 رو تازه شروع کرده بودم همیشه سرور USe بازی میکردم پینگ خیلی خوب بود الان دیگه نمیشه...
دلم برا امریکایی ها تنگ شده
تا میبینن پینگ خوبه اینکار رو میکنن به همین سادگی :
در اینجا : هرچیزی که باعث لذت میشه حرام است
reza (12-02-2015),Soul Keeper (11-30-2015),[DR.[mmL (11-30-2015)
داداش لینک شما رو ریست کردن
یه زنگ میزدی بهشون میگفتی چرا لینکم ریست شده
الکی که نمیشه لینک رو ریست کرد
اگه خودت زنگ بزنی بگی ریست کن به هزار زور ومنت برات ریست میکنن
قضیه اینکه الان 1 ماه توی مخابرات خراب شده استان بوشهر 2020 کار نمیکنه قطعش کردن و تنها اینو ضبط شده روش گذاشتن اختلال زیرساخت هستش و همه مشکل دارن در واقع من الان 4 ساله دارمش خیری ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم بگم ایراد از دستگاهه ، دستگاه دسته 4 برا ما وصل کردن زیادی تهران میاد بوشهر (خود تهرانیا دسته دو میخرن ) بعد زیادی بوشهر میارن به شهر ما . بعد اگر ظرفیتش 200 نفر باشه 1200 نفر روشه . دستگاه هم نمیکشه یا ریست میشه یا تایم اوت . مگه عمرشون چقده . ملت دارن با 4g حال میکنن تازه با یک هفته قطعی 3g اوردن اومنم درست کار نمیده . سر خر پولدرترین استان دنیا هم هستیم یه نت نداره
چند روز پیش یه مشکلی برای پارس انلاین به وجود اومد
من مین 33 بازی بودم یهو لینک پرید
زنگ زدم برنداشتن (پشتیبانی استان تبریز)
چند بار زنگ زدم برنداشتن
اخرش زنگ زدم به مدیر فنی (مدیر فنی رو از قبل میشناختم نزدیک 8 سال باهاش سلام علیک داریم)
گفت الان لینک پریده و مشکل بین المللی هست و لینک داخلی سالمه
متاسفانه کاری از دستش برنیومد برام بکنه و من رنک دان خوردم :d
ولی یه چیز خیلی خوب هست که اطلاع رسانی میکنن
بعدش مثل مخابرات یه چیزی هم ازت طلبکار نیستن که به ما چه یا ایراد از خودتونه و فلانه
شما به نظر من یه درخواست بنویسین
یه نمایندگی بگیرید از یکی از شرکت ها
هم درامد خوبی داره
هم جایگذین مخابرات میشه
مگه این که
خط تلفن pcm باشه
اگه نمایندگی بشیم شرایط خاصی داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعتش مثلا چقد میشه ؟ دیگه مخابرات نیست یعنی چی ؟
از کجا بفهمیم خط تلفن pcm هست یا نه ؟
باید تشریف ببرید مخابرات و بپرسید که خط شما کابل مسی هست یا فیبر نوری
و اگه دارای شرایط باشه خط تلفن رو میتونن به کابل مسی تغییر بدن
برای نمایندگی تو شهرتون هم باید به پشتیبانی فروش شرکتی که میخواین ازش نمایندگی بگیرین باید زنگ بزنید و شرایطش رو بپرسید
عرضم به حضور دوست گلم ، یکی از دوستان می خواست یه نت بیاره برای بازی شهر . اما رییس مخابرات اینقدر سنگ جلو پای این انداخت که طرف رو پشیمون کرد اخرشم نذاشتن بیاره . ما درگیر مشتی ادم بی ن...س شدیم داداش . درد ما یکی دتا نی که
reza (12-02-2015)
ایران است دیگر
گاهی دوس ندارد کار پیش برود
reza (12-02-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©