سلام مبین نت برا دوتا2 خوبه؟ 2048 دارم پینکم 250 هستش
سلام مبین نت برا دوتا2 خوبه؟ 2048 دارم پینکم 250 هستش
نه مبین نت اقتضاحه:دی من دارم افتضاحه راستی اسیا تک واسه دوتا 2 خوبه!؟
بهترین نت واسه گیم و سرور های داخلی یا خارجی(ERUOP) پارس آنلاین من با نت معمولی بدون GooD PING پینگم همیشه زیر 200e معمولان 130 تا 170 بهترین پینگم هم 83 بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره جدیدا پارس آنلاین درست شده ........ پینگم توی بازی هیچوقت بالای 150-160 نمیره تازه دیشب با پینگ 80 بازی میکردم ....
مخابرات دیروز صبح از 9 تا 11 پینگ روی 120 بود بعد رفت رو 300 حالا م رو 400 !!!! الان 3 روزه بازی نکردم خبر مرگشون معلوم نیست دارن چی کار میکنن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آره پارس آنلاین سنگ تموم گزاشته جدیدا.
پینگ با سرورهای اروپا دور و بر 100 هست و سرعت دانلود منم با 512 اینه
512 شگفت انگیزش اینطوری هست که اونم بعد از مصرف حجم معینی از ترافیک سرعت واقعیتون رو خواهید داشت...چیز جدیدی نیست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
الان زنگ زدم میگه 128 نامحدود ماهی 27 تومن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
10 گیگ اول سرعت دانلود روی 512 kb در ثانیه هست 5 گیگ بعدش میره روی 128 کیلوبایت . بعد از این هم میره روی 16 کیلو بایت فقط من نمیفهمم چرا اسمش نامحدود هست !!!!
بزرگترین کلاه برداری شرکت های ارائه دهنده اینترنت تو ایرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
128 نامحدود قیمتش 13ت هست . که با این ترفند قیمتش رو فوق العاده بالا بردن . و در واقع هیچ فایده ای هم نداره . کسی که مثل من نامحدود میگیره حتما در روز بیش از 10 گیگ مصرف داره . من که 2 مگ محدود گرفتم هر 10 گیگ 16 ت میدم خیالم راحت ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نه باز هم خوب نیست من سرعت 70 kb باپینگ کم و بدونه قطعی و نامحدود میخوام که هیچ جا نداره!!! من معمولا ماهی 110 گیگ دارم دانلود میکنم (با سرعت 65 kb ) اما 20 گیگ اصلا ارزش ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©