برای من از اون آیپی 32 هست محمد. دانلود سرعت پینگ رو میبره بالا. بدون دانلود امتحان کن
برای من از اون آیپی 32 هست محمد. دانلود سرعت پینگ رو میبره بالا. بدون دانلود امتحان کن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-13-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در حال دانلود ؟!
بعده این همه مدت اینم نمیدونم ؟ :-دی
idm که میبینید توی عکس به دلیل اینکه قبلش داشتم سرعتم تست میکردم . و موقع تست پینگ دانلود قطع شده
pishva (03-13-2016)
برا من خوبه اکثرا روی 17-16 خخخخ .
ولی 8.8.8.8 رو نگو که بد جوری بالاس....
ویرایش توسط Creasy : 03-13-2016 در ساعت 07:15 PM
pishva (03-13-2016)
برای من روی 120هThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
pishva (03-14-2016)
دوستان شنیدم اعلام شده فردا سرعت اینترنت adsl و سیم کارت ها افزایش خواهد یافت و در همین رستا قیمت ها هم ارزون تر میشه
عزیز من کی شده که این دومین بارش باشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من شنیده بودم قرار 15% ارزون کنن ولی این که سرعت بیشتر بشه رو نمیدونم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من هم بعید میدونم اما از یکی دوستان شنیدم که سرش تو اینکاراست . منم چشم به اینا اب نمیخوره
الان یه هفته هست دارم پیگیری میکنم سرعت دانلودم از 600 کیلوبایت شده 100 کیلوبایت بعدش امروز رفتم مخابرات اعصاب خورد ! میگه موقعی که های وب میخواسته شما رو اوکی کنه یه چیزیو اوکی نکرده ( بعد یه هفته ) حالا گفته پیگیری میکنم دو سه روز طول میکشه تا آخر هفته باید وایسم بازم t___t
ظاهرا مشکلات loss و کندی و..... برا ارتقا بوده ، ایرانی جماعت مگه چیزی جز صبر داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©