به ما یاد دادن که حتما یک چیز رو باید حذف کرد تا به چیزای دیگه رسید( اشتباه فرهنگی ). درستش اینه : شما هر کاری دارید انجام بدین اخر هفته که شامل پنجشنبه و جمعه میشه به بازی یا تفریح اختصاص بدین همین ا میشه یک نوع مدیریت ، 5 روز هفته رو به کارها و هدفهاتون اختصاص بدین : اگر دانشجویید هر رشته ای می خواد باشه اگر 5 روز هفته هم کلاس دارید شبش بخونید یا نه مرور کنید قول بهت میدم معدلت زیر 18 نمیاد یا کم کمش 17 . 2 روز اخر هفته بشین بازی کن تا انرژی داشته باشی برای 5 روز هفته بعدی یا اصلا این بازی رو برای خودت جایزه قرار بده تا مشوقی باشه برای بهتر انجام دادن برنامه ریزیت ، این کار سختیه ؟ یا کارهای دیگه چه اداری چه شرکتی یا هر چیز دیگه ای . اگرم کنکوری هستی جاتون اینجا نیست برای 1 سال . بخونید یه رشته درست حسابی قبول شد که ادمای حسود چششون دربیاد ، این استاد بزرگوار که اومده صحبت کرده من هنوز ندیدم اما از رو شناختم نسبت به ایشون میتونم حدس بزنم برای افرادی هستش که 24 ساعته نشستن پای کلش و این حرفا ، چون جامعه و رسانه و .... همشون صحبتش رو میکنن نه مایی که روزی 3 دست بزنیم خیلی شاهکاره ، اونم صبح . بقیه روز که نت نداریم . من شخصا به بازی علاقه دارم و دوست ندارم ترکش کنم مگر اینکه یه اتفاق مهمتری برام پیش بیاد که از اون لذت ببرم فقط اینو بهتون بگم چیزی که اجباری باشه ممکنه انجامش بدین به نحو احسن انجام نمیدین یا اصلا وسط راه ولش میکنید یا خیلی خیلی بی میل هستین