شما اشتباه فکر میکردی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (12-21-2015),♀♠♥ßKß♥♠♀ (12-21-2015),Four-Eyes (12-21-2015),Soul Keeper (12-21-2015),The Viper (12-21-2015)
منم دقیقا میخواستم همینو بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هممون اول تا آخرش میمیریم حالا سعی کن تو این دنیا شاد باشی و کاری رو انجام بده که با تمام وجود بهش علاقه داری ( البته نه اینکه صبح تا شب بازی کنی )
bayani (12-21-2015)
تعادل مهمترین اصل توی زندگی هر فرد هست اما فقط باعث میشه تا زندگی فرد در حد نرمال باشه!
رعایت کردن توازن و اعتدال خودش نیازمند کنترل و مدیریت هست. مثلا فرض کنید اگر من عادت کرده باشم در هفته 14 ساعت بازی کنم و از طرفی بخوام یک بازیکن حرفه ای بشم به خواستم نمیرسم.
پس میام این اصل رو مدیریت می کنم و بازی کردنم رو در اولویت قرار میدم چون هدف من این هست که یک بازیکن حرفه ای بشم پس باید زمان بقیه کارها رو کمتر کنم یا کلا" از بین ببرمشون!
اما اگر این وسط من هیچ پیشرفتی توی بازیم احساس نکردم علی رغم میل باطنیم باید ترکش کنم و هدف دیگه ای رو برای خودم انتخاب کنم چون با ادامه این مسیر فقط وقتم رو تلف میکنم.
افرادی که جزو دسته اول هستن با مشکلات زیادی رو به رو میشن چون نه فقط بازی بلکه هر هدفی ساده به دست نمیاد. افراد دسته دوم احساس شکست میکنن و سعی میکنن دیگران رو از این راه باز دارن، و در آخر افراد دسته سوم هم که نگفتم کسانی هستن که فقط برای پر کردن اوقات فراغتشون بازی میکنن که من این مورد رو میپسدنم
اینم بگم که افراد دسته سوم هم یک روزی مثل دسته یک و دو میشن :d با یکم فکر متوجه میشین...خواستم یکم موضوع رو باز کرده باشم این بازی و بازیکن دوتا و دوتاباز نیستن میتونه مثلا" فوتبال، شنا، بازی های رزمی و... باشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (12-21-2015)
شاید تو حرف گفتم و فکر کنید اینا همش به حرفه ولی خودمم انجام میدم که حرفو زدم اینم بگم که گفتم این راه رو رفتم قبلا خودم صبح تا شب پای دوتا بودم .حال یه دوتاباز اعتیاد یافته رو هم درک میکنم .تنها راه ترکشم اینه که تنبلی رو بزاری کنار
تصمیم درست حسابی بگیری و لازمه ترک دوتا یا به طور کلی وقت تلفی اینه که یه هدف درست و حسابی توی زندگیت داشته باشی .خیلی ها هستن پاک میکنن دورش میشن ولی از راه دیگه باز میرن سراغش چون هیچ هدف درست و حسابی تو
زندگی ندارن که براش بجنگن. اینطور بدرد نمیخوره. آخرم که کار از کار میگذره میندازن تقصیر زمین و زمان(این طبیعت انسانه).قصد درس زندگی دادن رو ندارم چون اینو هر آدم دیگه ای میدونه .دوتا بهونس عامل اصلی اتلاف وقت بی هدفی و بی برنامگی.
ویرایش توسط Fery : 12-21-2015 در ساعت 09:25 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرف شما کاملا درسته هیچ حرفی توش نیست ......... ولی ناموسا کسی اینجا خواست که دیگه دوتا بازی نکنه ؟ انجمن از اول اسم دوتا روشه پس مطمئنا کسی نمیاد اینجا که دوتا بازی نکنه ...... مثل اینه که بری تو محله ی معتادا بگی من تو ترکم
''iMM (12-21-2015),♀♠♥ßKß♥♠♀ (12-21-2015),Mohammad_ai69 (12-21-2015)
سال 2013 یا 2014 به مدت چند ماه من دوتا 2 رو پاک کردم و قصدم این بود که دیگه نیام سراغش ، همه دوستان صمیمی هم ترک داده بودم اونم خودم . او زمان کاربر متخصص توی سایت بودم بعضی ها یادشونه . حتی توی سایت نیومدم که وسوسه نشم یه روز که فقط خواستم به سایت سر بزنم دیدم کاربر معمولی شدم مدیر کل سایت بهش پیام فرستادم که چرا اینجوری شده ایدی من گفتن که خیلی وقته نیومده و اگر فعال بشی مثل قبل باز برمیگردونمت (کاملا حق داشت ) توی این مدت افراد زیادی پست گرفتن فقط 2 نفر برگشت خوردن یکی من و یکی ater یادمه دقیق . حالا نمی خوام اینو بگمو بازگو کنم مقدمه رو گفتم برای این : بعد تا اومدم فعالیت کنم اولین اپدیت که اومد دوتا رو باز نصب کردم و شروع به بازی کردن . حرف دوستمون درسته کسی که نمی خواد بازی کنه پس چرا هی میاد سر میزنه میگه اپدیت اینه اونه و.....
[DR.[mmL (12-21-2015)
ویرایش توسط ATER : 12-22-2015 در ساعت 09:29 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اونجا حسش نبود بگم
ادمی که یه روز 24 ساعته بازی میکرد و اصلا خسته نمیشد
الان تو 2 هفته یه بار بازی کرده که اون یه بار رو هم وسطش حوصلش رفت و لیو داد ....
حرف من محمد و fcb هستش ((تعادل)). بیان بحثو کش ندیم من فقط درد و دلمو گفتم قصد راه انداختن بحث نداشتم.
بچه ها کسی ویندوز 10 نداره ؟ جدیدا یه مشکل پیدا کردم وای فای رو limited نشون میده هر کاری هم می کنی درست نمی شه از پاک کردن رجیستر گرفته تا درایور .......
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©