عجب اندر عجبا
یکی از تفریحات سالمم همین بود برم پلیر 6k رو اد کنم
عجب اندر عجبا
یکی از تفریحات سالمم همین بود برم پلیر 6k رو اد کنم
یک ماه پیش که هنوز داشتم با اون اکانت smurf میکردم یکی بود اسمشو گذاشته بود 2kGOD بعد mmrش هم روی پروفایلش بود 2k. تا دیدم به خودم گفتم هی وای من یعنی انقدر بد خراب کردم؟! 2k؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
invoker بازی کرد حال اومدم! (منی که اهل تعریف نیستم) 2 تا بازی هم به هم خوردیم. البته بعد از بازی اول من یک گیم دیگه رفتم نبود گیم بعدش که گیم سوم من بشه دوباره افتاد جلوم. جفت بازیها هم 6k و 5k داشتیم اما اینم بود :d
hodor i'm fapping - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
همین فرمون برم VHS میشه؟
اخر این سیستم منو دیونه میکنه محمد ، هیچیش مثل ادم نیست که . یه چیزایی میبینی که نمیشه استدلال براش اورد
با یه بازی که نمیشه نظر داد عزیز،ولی همین فرمون رو برو میرسی بهشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
جاتون خالی پینگم از اروپا اومده رو 120 از امریکا اومده رو 200!
samdeloges (06-07-2016)
در تعجبم از جماعتی که میبینن شرایط بعضی دیگه در چیزی مشترک باااار ها ازشون بهتره ولی هنوز با شرایط خودشون خوشحالن و دست ازش برنمیدارن...
یادمه با آقای Sharingan رفته بودیم تو گیم، ( ماه رمضون پارسال بود ) ، من اصرار داشتم بریم EU West بازی کنیم پینگش حدود 100 تا بهتر بود واسم ، ولی ایشون گفتن قبول نمیکنن چون پینگ خودشون از روی "15" میاد روی "70" در صورتی که واسه من از 170-180 میومد رو 260
به هیچ وجه هم کوتاه اومدن رو در رفتار ایشون نمیتونستم ببینم ، آخرشم رفتیم سروری که ایشون میگفت
همون روز به خودم گفتم وضع من اینه و نمیتونم تغییرش بدم چون کاری از دستم بر نمیاد، وضع اینترنت این کشور درست نمیشه
ولی من آدمی نیستم که اینطوری خودمو تحقیر کنم وقتی یکی تو اروپا و آمریکا با پینگ 5ms بازی میکنه ولی من حسرت بازی کردن با اون پینگ تو دلم مونده ... چرا باید وایسم و دوتا بازی کنم ؟ چرا برای چیزی که با این وضع عاقبتی نداره دارم پا فشاری میکنم ؟ هیچ وقت هم نمیتونم با تمرین کردن به پای اونا برسم
گذاشتمش کنار ، و از اون روز به تعداد انگشتای دستم بازی نکردم...
و بیشتر وقتم رو برای "سرگرمی" گذاشتم روی بازی ای مثل HearthStone که پینگ مانع نتیجه گرفتن آدم از هوشش نمیشه و شرایطش برای من و اون اروپایی و اون آمریکایی یکسانه و به اعصابمم فشار نمیاد
نمیدونم خوبه یا بد ... قضاوتی هم در کار نیست
باشد که بیندیشید
ATER (06-03-2016),dark druid (06-03-2016)
''iMM
کاملا موافقم(بجز قسمتی که در مورد پوریا حرف زدی ، چون به من ربطی نداره که بخوام موافقت و مخالفت کنم)
کشور******************* هست هیچ امیدی برای خیلی از ارزو ها نیست در صورتی که اگر توی یه کشور جهان دوم بود وضعیت خیلی خیلی هموار تر بود.
خوب کاری کردی ول کردی من هم جدیدا خیلی دارم به این فکر میکنم.
--------------------
امده بودم این رو بگم
دقت کردین توی این چند وقت اخیر 3 ساله چقدر Orb Effect Atk هیرو ها آزاد شده؟
لول 3 ursa از Effect در امد.
لول 2 cilinkz از Effect در امد.
لول 2 huskar ا Effect در امد.
لول 2 Venom از Effect در امد.
کس و نا کس از Effect در امد.
بعد این وسط لول 1 هیرو AM هنوز Effect هست
خاک تو سر Icefrog
بعد من میگم icefrog بعضی از هیرو ها از روی علاقه شخصی قوی میکنه بعضی دیگه رو نرف ، بعضی ها میخندن !
ویرایش توسط ATER : 06-03-2016 در ساعت 04:54 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
F[A]CTOR (06-03-2016)
ATER بذار anti mage همینی که هست بمونه ! اگر تغییرش بدن کس و ناکس باهاش پلی میدن همین مونده که anti mage هم پیک ثابت بشه ، خودتم میدونی الان فردی که بتونه با این هیرو فارم خوبی داشته باشه کمتر هیرویی هست که بزنتش
ATER (06-03-2016)
اخه چرا خیلی ها فکر می کنن نمی تونن تو دوتا2 به جایی برسن و در ضمن اگه هر کسی گیمی رو بازی میکنه باید خیلی حرفه ای بشه یا ازش حتما پول در بیار خو شما هم دوتا رو برای فان بازی کن. حالا اگر می خوای حرفه ای بشی درآمد داشته باشی باید تلاش کنی دوتا کاملا اکتسابی و بستگی به تلاش افراد داره. البته همیشه هوش تاثیر گذار ولی الان شما تو هر رشته ورزشی که فعالیت می کنی اول برای علاقست بعد وقتی می بینی میتونی ازش درآمد داشته باشی مسیر حرفه ای رو انتخاب میکنی.
طرف 5صبح از خواب بیدار میشه 3ساعت دویدن تمرین میکنه کلی باشگاه کلی رژیم های غذایی و...
امه کدوم از ما ها اومدیم واقعا تمرین کنیم برای دوتا. همه دوست دارن در حالی داره بهشون خوش میگذره یهو puppey بیاد بش پیام بده که بیا برین ti
در مورد اینترنت ایران که خیلی ایراد داره شکی نیست ولی من به شخصه نمیدونم چرا وقتی خیلی از شرکت ها یا حداقل دو تا از اونا که خیلی معروف اند و واقعا پینگ خوبی دارن رد بچه ها انتخاب نمیکنن.
Mohammad_ai69 (06-03-2016),Viper (06-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©