من کلی وقته تو lp امThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی اهمیت میده؟؟ کلی گیمم سینگل درفت بردم همشو با ez win برام رد کردن رفت
من کلی وقته تو lp امThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی اهمیت میده؟؟ کلی گیمم سینگل درفت بردم همشو با ez win برام رد کردن رفت
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
جون تر که بودم خیلی رپ گوش میکردم که 90% بهرام بود(15 سالگی)
بعد گذشت متال راک گوش میکردم لینکین پارک ، اونسنس.
بعد گذشت و هر آهنگ خارجی از هر خواننده ای که خوب بود.
الان هم اکثرا آهنگ های خالی کلاسیک یا موسیقی متن گشو میدم (همون هایی که توی قروم گذاشتم براتون)
اوایل خیلی با کنسول فوتبال بازی میکردم
بعدش خیلی خیلی CS بازی میکردم
بعد WarII( دوتا1 توی گیم نت)
الان هم Dota 2.
قبلا خیلی دوست و رفیق محلی داشتم.
ولی الان یک نفر هم ندارم (خودم نخواستم)
جالبه که گذره زمان چقدر آدم رو تغیر مید.
از آخرین بازی که یه آهنگ رپ گوش کردم حدود 3 سال میگذره.
آخرین دفعه ای آهنگ متال یا راک گوش کردم رو اصلا به یاد ندارم.
الان اصلا به برد و باخت توی فوتبال اهمیت نمیدم
آخرین بازی که Dota 1 بازی کردم 3-4 سال پیش بود که دوتا2 رو نصب کردم.
آخرین باری که یه هم محلی رو دیدم 3 سال پیش بود.
تنها چیزی که این وسط هیچ وقت تغیر نکرده خانوداه هست.
بعضی وقت ها وقتمون ، عشقمون رو پای چیز هایی میگذاریم که شاید بعد از یکی دوسال دیگه اندازه سر سوزن هم برامون اهمیت نداشته باشن ، ولی اگر همون وقت و عشق رو خرج خانواده کنیم در چند سال بعد وضعیت خیلی خیلی بهتری خواهیم داشت.
به قول لنستر ها Family comes first.
ویرایش توسط ATER : 06-02-2016 در ساعت 11:22 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
bayani (06-02-2016),FCB (06-03-2016),FIFA_PES (06-03-2016),M.Lo4DinG (06-03-2016),Mohammad_ai69 (06-02-2016),Mr.Dr (06-03-2016),Soul Keeper (06-03-2016),Viper (06-03-2016)
چه جالب منم اینطورم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به جای بهرام : هیچکس بذاری میشه من
"I'm the beast of bedtime tales."
ATER (06-03-2016)
خنده داره چرا باور میکنی دوست عزیز ، این طرفداراشه که این اسم رو گذاشته ، برای اطمینان بیشترم بگم که طی 1 ماه اخیر miracle هیرو disrupter رو پیک نداده اصلا
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا درسته منم این اواخر به این نتیجه رسیدم
ATER (06-03-2016)
میراکل تینکرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مچ ایدی گذاشتم که
به نظر شما من نمیدونم خودشه یا طرفدار؟!حتی گفتم tinker..
والا نمیدونم کی گفته یارو میراکله!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یارو هنوز دوتابافشو لاگین نکرده بعد میگی میراکله؟!
شما تو بازی مچ ایدیو بزن یا اصن برو پروفایل میراکلو وا کن ببین عجباThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Sepehr_R : 06-03-2016 در ساعت 11:22 AM
درسته خودشه ، اما واقعا چطوری ممکنه ! چند باری جدیدا این بازیکن نرمال بازی کرده اما بازم سطحش vhs هستش چرا با این pl افتاده ! نکنه پارتی بوده ! چون بعضی ها شانسی یه بازیکن معروف رو ادد میکنن و اونا هم به صورت رندوم یکی از طرفدارها رو برای مدت کوتاه accept میکنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©