slark salrk slark slark slark lsark lsark shadow blade shadow blade shadow blade balanced balanced balanced kappa kappa kappa ga*ylark ga*ylark ga*ylark gaben gaben gaben gaben
slark salrk slark slark slark lsark lsark shadow blade shadow blade shadow blade balanced balanced balanced kappa kappa kappa ga*ylark ga*ylark ga*ylark gaben gaben gaben gaben
F[A]CTOR (06-01-2016)
عالی بود تازه echo sabre رو نگفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (06-01-2016)
دقت کردین 90 درصد کسایی که توی این سایت فعالیت میکنن دلیل باختاشونو یاراشون میدونن ؟ یکی ندونه فک میکنه اینا همه دوندو هستنو حقشونو خوردن بد تر از اون اینه که هی میان میگن به خاطر این نوبه حروم..... و کلی فحش میدنو فکر میکنن با این کارا میگن خیلی بازیشون خوبه و شاخن زشته نکنین این کارارو عجبا
کسایی که رنکشون بالاس با پارتی بازی یار خوب براشون میفته تا گیمو ببرن ؟ نه عزیز فرق اونا اینه که ضعف یاراشونو دلیل باخت نمیدونن و سعی مکنن اونارو هم راهنمایی کنن . حالا خودتون تو عمرتون نشده از این کارا کنید ؟
واقعا دیگه نمیتونستم خودمو نگه دارم ، باید خالی میکردم چون خیلی کار بعضی از بچه ها زشته ! شرمنده
خو چجوری اونو راهنمایی کنیم ؟ باهاش خوب رفتاری کردیم اومد وست duel لجیون 6 کرد همه رو زدن . گفتیم داداش تو خوبی بیا درست بازی کن بد تر کرد . دیگه صبر ادمم یه حدی داره
شما اشتباه میکنی دوست عزیز هرچند بازی خواستی میذارم برات ، k/d/a رو ببین حتی برای تست رپلی رو ببین بعد خواهی فهمید که مشکل از کجاست
Remember Everyone has bad games
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Butcher (06-01-2016)
انصافا png فایل رو ذخیره نکنید یک ساعت طول میکشه لود بشه.
Jpg ذخیر کنید لطفا!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
زمان خودش ده تاپیک در موردش زده شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
100 نظر
حالا هیچ کس از نتایجش خبر نداره؟
مگه میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
معلوم نیست چه خبره که ایرانسل 4G هم وسط بازی 20-25% loss داره! اصلا نمیشه بازی کرد دیشب یه abandon خوردم بخاطر این الان هم دارم lpبازی میکنم....
samdeloges (06-02-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©