بعضی شب ها نت دکل ایرانسل شهر ما مشکل داره ما چند نفر شدیم زنگ زدیم تهران ، بعد الان به من از تهران زنگ زدن که چشم مشکل حتما حل میشه ! به این میگن پشتیبانی نه مخابرات و ...
بعضی شب ها نت دکل ایرانسل شهر ما مشکل داره ما چند نفر شدیم زنگ زدیم تهران ، بعد الان به من از تهران زنگ زدن که چشم مشکل حتما حل میشه ! به این میگن پشتیبانی نه مخابرات و ...
والا محمد جان من 4 ساله مخابرات دارم خوبه واس من شاید سمت ما اینطوریه :dچند وقت پیش یکم سرعت افت کرده بود از تو سایت مشکلو خبر دادم پنج دقیقه بعد زنگ زدن خونه مشکلو حل کرد بنده خدا :dهمچنان ازش استفاده میکنم فعلا که خوب بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بگو بین بد و بدتر چه حق انتخابی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این پست من پیگرد فورومی خواهد داشت
خخخخخ
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
منم کمی مشکل داره اینجا 5 انتن میده 4جی خیلی خوبه ولی بعضی وقتا میشه 2 انتن بعضی وقتا هم که کلا میره رو 3 جی ولی خیلی کم پیش میاد خوبه منم تماس بگیرم با پشتیبانیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی هیچی رایتل نمیشه ! کل خونه ، واحد و ساختمون ما آنتن 3g فوله ! فکر کنم 4g هم داشته باشه . من که سیم کارت 4g نداشتم تست کنم...
"I'm the beast of bedtime tales."
بله دیگه :d:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیم ساعت دیگه dab هست اینجا گفتم کسی یادش نره
جان هر کسی دوس داری این عکس اوتارتو تغییر بده ( dr.mml )
Dav1d (06-19-2016)
Match 2447296450 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats عجب بازی ای بود 514 تا لست هیت زدم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©