نقل قول نوشته اصلی توسط ABNightmare نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بالاخره هیچکی نمی تونه بگه همه هیروهارو فوله . هر بازیکنی یه تعداد هیرو رو خوب می تونه بازی کنه و بازی کرده . یک cap خوب باید یکی از اون هیروهارو اون role خاص رو پیک بده و همچنین تا حدودی با حریفم آشنا باشه هیروهای مورد انتظار اونارو بن کنه . مثلا من که role: solo - roamer - durable offlane اصلا بلد نیستم و شاید کلا 1 یا 2 بار یکی از هیروهای این role رو مثلا tidehuner رو شاید بازی کرده باشم ولی در حد آشنایی ، مجبور نباشم pick بدم در حالی که مثلا می تونم توی role mid یا carry و یه سری هیرو بهتر ظاهر بشم و تیم رو به سمت برد ببرم .
به نظر من توی بازی های cm ، سطح cap خیلی باید بالا باشه و خیلی اهمیت داره . بازی بقیه بازیکن ها هم خیلی به pick و ban ربط داره . چه بسا بهترین بازیکن ها مجبور شدن بدترین هیرویی که می تونن بازی بکنن برای pick غلط cap بازی کنن.
چرا من تو سطح زیر 5.5k حتی 5499 تمام هیروها رو برات بازی میکنم!

یک cap خوب وقتی میدونه برای شما چی پیک بده که با شما حداقل 4 5 دست بازی کرده باشه برادر. انتظار بیجا داریا :دی

بله درسته توی cm فقط و فقط skill بازیکن مهمه. مگر در سطح های کلان که شامل تیم های 1 تا 5 فعلی میشه نه حتی 10 تا اول. اونجا draft خیلی مؤثره و به تیم advantage میده

هیچ راهی نداریم invoker بتونه جلوی tinker 22 تا deny کنه یا sf از alche کیل بگیره نمیگم فلانم اما خب نمیشه انکار کرد اتفاق نیوفتاده حالا فشار اینجاست این بازیهارو ببازی تو dAb خخخ