لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: ASUS CERBERUS Gaming MouseThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: ASUS CERBERUS Gaming MouseThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظر من تو اون رنج قیمت a4tech N50 neon از همه بهتره، اگه پیداش کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم یکم بیشتر بخواید پول خرج کنید ، فکر کنم a4tech bloody TL8
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-01-2016)
اینو من ندیدم خودم deathadder chroma دارم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم موس های asus هم بد نیستن تو رنج خودشون دوستم GX800 mouse asus داره اینم عالیه فک کنم اتر steelseries داشته باشه . بیاد ببینم چی می گه .
asus R.O.G GX800
قیمت بیشتر به نظرم این خوبه خیلی خوش دسته .
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-01-2016 در ساعت 06:22 PM
Viper (08-01-2016)
رو کاغذ که N50 از GX800 و R.O.G GX800 بهتره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه فقط برای گیم میخوای که 100% pcThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه اینکه جا به جا شدن برات مهم باشه و کار غیر از گیمینگ با لپ تاپ داشته باشی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©