سلام این کیس در حدی هست که دوتا رو با بالاترین گرافیک اجرا کنه و fps بالا باشه؟
کلیک کنید.
سلام این کیس در حدی هست که دوتا رو با بالاترین گرافیک اجرا کنه و fps بالا باشه؟
کلیک کنید.
اخه مشکل من اینه که زیاد مسافرت میرم این شهر اون شهر بدم خانواده ما کلا دوتا بازی مکنن:d نمیشه سیستم ببری میگم لب تا پ بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله هست. خیلی هم بالاتره. ولی با 2400 کیس های خیلی بهتری میشه بست تا این.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteDelivering native support for DDR3 memory up to1600+MHz, GIGABYTE Ultra Durable 3 series motherboards allow users to easily reach higher memory frequencies at lower voltages; achieving higher memory performance with lower power consumption to run even the most memory intensive applications such as high-definition video and 3D games with ease.
پیدا کردم مشکلی نداره .
---------------------------------
تو این انجمن لیون چقدر خر پول ریخته می خوام خود کشی کنم از بس که اینا سیستماشون محشره . موندم با اینا چی کارا می کنن
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-30-2016 در ساعت 04:25 AM
سلام
اقا یه موس مخصوص گیم بگید قیمتش خیلی بالا نباشه.
تا چقدر باشه ؟ ماوس البته سلیقه ایهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-30-2016)
دوستان گرافیک رنج قیمت 500 تا 700 چی پیشنهاد میکنین
۶۰ تا ۱۲۰ اقا اگه میشه یه هدست خوبم بگید از ۳۰ تا ۸۰ یا ۱۰۰This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط TheNiGhTwOLFs : 07-30-2016 در ساعت 08:45 PM
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: ASUS CERBERUS Gaming MouseThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظر من تو اون رنج قیمت a4tech N50 neon از همه بهتره، اگه پیداش کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم یکم بیشتر بخواید پول خرج کنید ، فکر کنم a4tech bloody TL8
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-01-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©