نتم سرعتش افتضاح :/
دیشب اومدم بازی رو ببینم هی warning بعد سره ثانیه شمارش 21.9 وایمیساد کانکت میشد. فقط فهمیدم iceiceice با اسون زد بازی قشنگ بود
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
نتم سرعتش افتضاح :/
دیشب اومدم بازی رو ببینم هی warning بعد سره ثانیه شمارش 21.9 وایمیساد کانکت میشد. فقط فهمیدم iceiceice با اسون زد بازی قشنگ بود
ویرایش توسط رهی : 08-03-2016 در ساعت 11:02 AM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
منم همین مشکلو دارم از ساعت 11 شب تا 6 صبح تایم اوت شدید دارم بخصوص توی تایم رایگان که متاسفانه بازی ها هم توی این ساعت برگزار میشن... دوستان یه کانال یو ت ی و ب که مسابقات رو با حال و هوای سالن میزاره معرفی کنین ..ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیشب قبل شروع اولین بازی همه چی رو تا آخر pick ban از twitch دیدم بعد اومدم تو بازی خود بازی رو ببینم دیدم کلا تیک تیک میشه! اعصابم خورد شد دوباره رفتم twitchThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالبه game رو نمیکشید اما twitch زو چرا![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
رهی (08-03-2016)
شیطونه میگه حجم بگیرم برا twitchThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از گیم یه حال دگ ای داره من کلیک بازیکنا رو میبینم بیشتر کجا میره چی میکنه زومم رو ساپورتراس با هیرو میدا
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©