پارسال ajax لطف کرده بود همه بازیارو به وقت ایران قرار داده بود
برنامه بازی های The International به وقت ایران
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
پارسال ajax لطف کرده بود همه بازیارو به وقت ایران قرار داده بود
برنامه بازی های The International به وقت ایران
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Sharingan (08-02-2016)
قهرمان امسال یا تیم چینی نیست ، یا اگه باشه حتما lgd هست
(ما که فن navi ایم )
ABNightmare (08-02-2016)
برنامه ی کامل اینجا هست : dotastarladder_en's Dota 2 Stream
سمت راست رو ببینید به ترتیب همه ی بازی ها رو زده و اینکه چقدر مونده تا شروع بشه .
What happened ? Axe happened
Just NaviThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
فکر کنم 8 یا 9 باشه
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Na'Vi ؟؟
Team Secret
به ترتیب اولویت این تیما رو دوست دارم قهرمان بشن:
Wings
Secret
Liquid
OG
Na`Vi
EG
و اینم بگم از coL و DC تنفر خاصی دارم. شاید تنها دلیلی که بازیهای DC رو میبینم Resolout1on باشه. یک تیم تشکیل شده از افراد عقده ای هست. مخصوصا w33 و misery نمونه بارز ۲ تا عقده ای هستن
منم اگه اونجوری کیک میشدم عقده ای میشدم انصافا . respect w33This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nice weather
ONLY OG
and EG
and liquid
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نمیدونم چی فکر میکنه با خودش آخه...این کسی بود که با meepo به اینجا رسید. هنوز یادم نرفته ۲ ۳ دست tinker میرفت یاد بگیره بعد meepo میرفت باختاشو با tinker جبران کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اینجوری بازی یاد گرفته...در حد مقایسه با rtz نیست.
نیست ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجوری هم که میگی نیست . من rtz رو الان به عنوان بهترین بازیکن قبول دارم ولی اینقدری هم که میگی با w33 اختلاف نداره . بیشتر مشکلاتشون به خاطر این بود که w33 تو تصمیمات puppey دخالت میکرد . که من حق رو به w33 میدم . تو اون دوره زمانی puppey به معنای واقعی گند زده بود . اواخر major پارسال بود یا همچین چیزی . دقیقا یادم نیست .
صحنه های بازی های فوق العادش با invoker تو major هنوز هست همه جا . منم یادم نمیاد با هیرو خاصی بازیش بد باشه . به هر حال فقط میخوام بگم اونقدری که فکر میکنی سطح بازیش پایین نیست .
به هر حال دل خودته میخوای ازش بدت بیاد
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©