4g این سرعت رو بهت میده ؟ دقیق چندتا میده؟ توی یک ساعت چند گیگ میگیری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
4g این سرعت رو بهت میده ؟ دقیق چندتا میده؟ توی یک ساعت چند گیگ میگیری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله تا 9 مگ هم میره و من مودمش رو دارم d100 ، توی 3 ساعت 30-35 گیگ دانلود میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام محمد کلا واست چقدر در میاد با مودم و .. ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اینکه من گوشیم 4g میگیره ولی منطقه مارو فک نکنم پوشش بده![]()
مودم رو گرفتم 390 تومان ( الان ارزون تر شده ) ، تعرفه یکساله با حجم 100 گیگ هم میگیرم 191 هزار تومان ( تعرفه شش ماهه 30 گیگ هم داره 60 خورده ای در میاد ) برای حجم دانلود هم از شبانه نامحدود استفاده کن خیلی خوبه من 3 ساعت 30 گیگ دانلود میکنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای پوشش زنگ بزن 700 بعد میگه برای اینترنت کد 0 بزن ، بعد که وصل شدی شمارت رو بگو ، بهش بگو چک کنه که ایا انتن 4g اونجا هست یا اینکه قوی یا ضعیفه یا ادرس استان شهر و کوچه رو بهش بده از اونجا چک میکنه ! ( وقتی زنگ میزنی 1 دقیقه اول باهات حساب میشه و بقیش مجانیه ، پس نگران نباش )
من که میخوام مودم 4g بگیرم رایتل استفاده کنم . توی حالت 3g که آنتن فوله توی محله ما . فکر کنم 4g هم بگیره. تعرفه هاشم بد نیست.
"I'm the beast of bedtime tales."
من 2 مگ تا 4 مگ میده منغییرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما کدوم شهری ؟
البته من با گوشی میگیرم این سرعت رو ، احتمال داره به خاطر مودم شما انتن دهیت قوی تر باشه و بیشتر دان بده ؟ تعرفه شبانه ها همین 1 ساعت نامحدود رو میگی یا اینکه تعرفه کلی 1 ساله شما شبانه رایگان داره ؟
بعد این TDE-LTE که تازه راه افتاده و میگن LTE ثابت فرقش با lte معمولی چیه ؟
ویرایش توسط bayani : 08-07-2016 در ساعت 03:08 PM
توی شهر ما ضعیفه که اینقدر سرعتشه . یکی از شهرهای استان بوشهرم . تعرفه شبانه 1 یا 2 یا 3 ساعته میزنم ، دو سیم کارت دارم یکی مخصوص اون 100 گیگ یکی هم مخصوص تعرفه شبانه ، دانلود هامو جمع میکنم بعد هفته ای یکبار تعرفه شبانه میخرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد لطف می کنی 0 تا 100 اشو بگی باید چی کار کنم ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من الان مودم دارم حتما باید یکی از ایرانسل بگیرم ؟
سیم کارت 4جی هم خواستم بگیرم ولی هر چی *500*123# می زنم می گه سرور در دسترس نیست !
این شبانه رایگانی که گفتی یعنی رایگانه رایگانه (!) ؟ اخه دوره این رایگانا تموم شده بود ؟ الان اینتر نت مخابرات دارم یک ساله واسه هر گیگ 3600 دارم میدم خیلییییییی گرونه جدیدا با گوشی یه تعرفه از ایرانسل می گیرم 6-12 ظهر 5 گیگ 2 تومن هفتگی این خیلی خوبه سیم کارتمم 3جی هست سرعتش حوالی 1 مگ تا 2 نوسان داره
از رایتل خبر ندارید تعریف اونم زیاد شنیدم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©