بعضی مناطق سرعت بیشتر از این هم میشه
جدیدا هم یه فناوری جدید اومده که سرعتش از این هم بیشتره :
اینترنت نسل 4 ثابت، پرسرعتترین اینترنت ثابت بیسیم خانگی و اداری
بعضی مناطق سرعت بیشتر از این هم میشه
جدیدا هم یه فناوری جدید اومده که سرعتش از این هم بیشتره :
اینترنت نسل 4 ثابت، پرسرعتترین اینترنت ثابت بیسیم خانگی و اداری
Mohammad_ai69 (08-07-2016)
بله تا 9 مگ هم میره و من مودمش رو دارم d100 ، توی 3 ساعت 30-35 گیگ دانلود میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام محمد کلا واست چقدر در میاد با مودم و .. ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اینکه من گوشیم 4g میگیره ولی منطقه مارو فک نکنم پوشش بده
مودم رو گرفتم 390 تومان ( الان ارزون تر شده ) ، تعرفه یکساله با حجم 100 گیگ هم میگیرم 191 هزار تومان ( تعرفه شش ماهه 30 گیگ هم داره 60 خورده ای در میاد ) برای حجم دانلود هم از شبانه نامحدود استفاده کن خیلی خوبه من 3 ساعت 30 گیگ دانلود میکنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای پوشش زنگ بزن 700 بعد میگه برای اینترنت کد 0 بزن ، بعد که وصل شدی شمارت رو بگو ، بهش بگو چک کنه که ایا انتن 4g اونجا هست یا اینکه قوی یا ضعیفه یا ادرس استان شهر و کوچه رو بهش بده از اونجا چک میکنه ! ( وقتی زنگ میزنی 1 دقیقه اول باهات حساب میشه و بقیش مجانیه ، پس نگران نباش )
من که میخوام مودم 4g بگیرم رایتل استفاده کنم . توی حالت 3g که آنتن فوله توی محله ما . فکر کنم 4g هم بگیره. تعرفه هاشم بد نیست.
"I'm the beast of bedtime tales."
من 2 مگ تا 4 مگ میده منغییرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما کدوم شهری ؟
البته من با گوشی میگیرم این سرعت رو ، احتمال داره به خاطر مودم شما انتن دهیت قوی تر باشه و بیشتر دان بده ؟ تعرفه شبانه ها همین 1 ساعت نامحدود رو میگی یا اینکه تعرفه کلی 1 ساله شما شبانه رایگان داره ؟
بعد این TDE-LTE که تازه راه افتاده و میگن LTE ثابت فرقش با lte معمولی چیه ؟
ویرایش توسط bayani : 08-07-2016 در ساعت 03:08 PM
توی شهر ما ضعیفه که اینقدر سرعتشه . یکی از شهرهای استان بوشهرم . تعرفه شبانه 1 یا 2 یا 3 ساعته میزنم ، دو سیم کارت دارم یکی مخصوص اون 100 گیگ یکی هم مخصوص تعرفه شبانه ، دانلود هامو جمع میکنم بعد هفته ای یکبار تعرفه شبانه میخرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید من یه سوال داشتم
نمیدونم چرا نتم قط میشه وسط گیم و اباندن حساب میشه و 5تا بن میخورم
میشه ی کاری کرد ک دگ بن نشد؟
ميتونين نتتونو عوض كنينThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بن رو نميشه كاريش كرد و بايد نتتون رو درس كنين
تو تنظيمات network quality رو هم رو low بزارين و امتحان كنين شايد درست شد
Team Secret
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل منم همینجاس
بخامم عوض کنم نمیشه چون میگن فقط فیبر نوری مخابرات داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©