اها ..... گنگ شده بودم گفتم ایران و این پینگ ؟
انگار با پودگ , هوک رو به سمتم انداختی و نجاتم دادی :دی
اها ..... گنگ شده بودم گفتم ایران و این پینگ ؟
انگار با پودگ , هوک رو به سمتم انداختی و نجاتم دادی :دی
Sharingan (07-16-2016)
سخنگوی شرکت مخابرات ایران به اقدام کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای تعدیل و منطقی کردن تعرفه اینترنت اشاره کرد و گفت: تعرفه جدید از ابتدای مرداد ماه در مجموعه شرکت مخابرات ایران اجرا می شود.
داود زارعیان روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا خاطرنشان کرد: تعدیل تعرفه ها گام مثبتی است که اثر زیادی در نحوه استفاده کاربران از این فناوری نوین دارد.
تعرفه های انتقال و دسترسی به اینترنت داخلی در بخش ثابت و سیار با هدف بهره مندی کاربران نهایی از سرعت و کیفیت بهتر، از اول مرداد ماه امسال هر کیلوبایت از نیم ریال به 0.4 ریال کاهش خواهد یافت.
وی افزود: تعدیل اعمال شده انگیزه استفاده از اینترنت را در بین مردم افزایش می دهد.
زارعیان به تدبیر دولت برای انتقال همه سایت های ایرانی خارج از کشور به داخل در یک بازه زمانی 6 ماهه اشاره کرد و گفت: این انتقال به افزایش میزان استفاده از پهنای باند داخل خواهد انجامید که اقدام موثری است تا هزینه برای شرکت های فعال در این بخش کاهش یابد و آنان نیز هزینه ها را برای کاربران کاهش دهند.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: اقدام برای تعدیل و منطقی کردن تعرفه اینترنت گام ارزنده ای در افزایش دسترسی مردم به آن است و این شرکت از تعدیل نرخ ها حمایت می کند.
زارعیان به سیاست دولت تدبیر و امید مبنی بر تحقق دسترسی آزاد مردم به اطلاعات که 27 اردیبهشت ماه سال 1393 از سوی رییس جمهوری عنوان شد اشاره کرد و افزود: تعدیل تعرفه اینترنت یکی از راهکارهایی است که این سیاست را محقق خواهد کرد.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران افزایش میزان استفاده از پهنای باند داخل، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و تعدیل و منطقی کردن تعرفه های اینترنت را راهکارهای اساسی تحقق خواسته رییس جمهوری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، پیش از این صادق عباسی شاهکوه معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(رگولاتوری)گفته بود تعرفه های انتقال و دسترسی به ترافیک داخلی در بخش ثابت و سیار با هدف بهره مندی کاربران نهایی از سرعت و کیفیت بهتر، هر کیلوبایت از نیم ریال به 0.4 ریال کاهش خواهد یافت.
معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته های اخیر تعداد مشترکان اینترنت پهن باند ثابت (خطوط پرسرعت اینترنت adsl ) را هشت میلیون و ۸۲۵ هزار و ۱۰۵ مشترک اعلام کرده است.
بر این اساس در بخش اینترنت، بیشترین تعداد مشترکان مربوط به اینترنت پرسرعت موبایل است که تا پایان سال 1394 بالغ بر ۱۹ میلیون و ۹۸ هزار و ۵۶۰ نفر در کشور از اینترنت پرسرعت متحرک استفاده کرده اند.
بررسی ها نشان می دهد پهنای باند بین الملل از ۶.۰۵ گیگابیت بر ثانیه در سال 1386 به ۵۴۷ گیگابیت بر ثانیه در پایان سال 1394 رسیده است. در همین حال ظرفیت ip داخل کشور نیز در این بازه زمانی از ۳۱ گیگابیت بر ثانیه به ۴هزار گیگابیت افزایش پیدا کرده است.
Mohammad_ai69 (07-18-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست من اینا یک چیزی میگن شما یک چیزی میشنوی
جدی نگیر قیمت تا ده سال دیگه هم تغیر نمیکنه اگرم بخوان کمش کنند
سرعت گند تر از این میشه
اصلا موضوع کند کردن یا ارزون کردن نیست
اتفاقا داره گرون میشه به بد ترین حال ممکن و شما متوجه نیستید.
بیشترین حجم مصرف ما از چی هست ؟
تلگرام
دوتا
بازی های آنلاین
دانلود فیلم و بازی از دیتا سنتر هایی که توی ایران نیستن.
انصافا مصرف ما از سایت های داخلی (با پسوند ir) خیلی کم هست.
اما الا چطور شده؟
شما یک گیگ حجم میخری به قیمت 3 هزار تومن
700 مگ برای استفاده از سایت ها و دیتا سنتر های داخلی
و فقط 300 مگ برای استفاده از سایت ها و دیتاسنتر های خارجی
شما 10 گیگ میخری میشه 22 هزار تومن که فقط 3 گیگش ترافیک بین الملل هست
به عبارتی دیگه برای یک گیگ بازی کردن در دوتا2 باید 6 هزار تومن برای حجم + 5 هزار تومن برای کاهش پینگ بپردازیم
بازی های انلاین هم شدن جزئی از تفریحات بچه پول دار ها
بیشتر از این هم نمیگم که دوباره پستم پاک نشه !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
******
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آیا میدونستین افرادی که از ۴g ایرانسل استفاده میکنن همگی ip static دارن !
پینگ ۱۴۹-۱۵۰-۱۴۹-۱۵۰ + صفر loss در سرورهای اروپا و اسیا
من با پینگ 190 توی US بازی کردم با 4g پسرخالم! رو دوتا جوابهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
تناقض ؟صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسی های فنی و صدور پروانه ی رگولاتوری از تغییر روش ارائه ی اینترنت ثابت (ADSL، وایمکس و ...) خبر داد که پس از این تغییر اینترنت حجمی حذف خواهد شد.
به گفته ی عباسی شاهکوه، شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت موظف شده انده ظرف ۶ ماه آینده محاسبه ی ترافیک داخلی و خارجی را برای کاربرانشان تفکیک کنند.
اینترنت حجمی حذف میشود - زومیت
اگه قراره حجمی حذف بشه ، پس اون تعرفه های مسخره ی داخلی و خارجی چیه ؟
من داشتم . هنوزم مودمشو دارم . ولی برای دوتا2 مفت نمیارزه . پینگ که توی بهترین شرایط بالای 200 هه قطعی هم زیاد داره . خلاصه به نظرم هیچ مدل وایمکسی خوب نیست . ولی الان دارن رایتل استفاده می کنم بد نیست البته جدیدا یه مقدار قطع میشه ولی بهتر از وایمکسه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
ناراحتی مدیرعامل زیرساخت از ارزان بودن بسته اینترنت ایرانسل - زومیت
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بستهی ارزان ایرانسل ابراز نارضایتی کرد و آن را دامپینگ دانست. این در حالی است که بیشتر کاربران درخواست ارزان شدن دیگر بستههای این اپراتور و دو اپراتور دیگر را دارند و از قیمت این بسته نیز رضایتی نسبی دارند.
محمد جواد آذر جهرمی مدیرعامل زیرساخت و معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد: «یک پدیدهای به اسم دامپینگ (ارزان فروختن نسبت به رقبا یا زیرفروشی) اتفاق افتاده و سبب شده تا ایران به عنوان چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد.»
مدیرعامل زیرساخت ادامه داد: «بستهای در یکی از اپراتورهای موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار مشترکان قرار میدهد که به عبارتی هر گیگابایت در آن ۱۷۵۰ تومان ارزش دارد. این ۱۷۵۰ تومان کمتر از نیم دلار میشود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد.»
جهرمی افزود: «این سیاستگذاری قیمتی قطعاً دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه میرند. وظیفهی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود. یک شرکت توان مالی خوب دارد حاضر است خدمات را پایین بیاورد تا باقی فعالان باراز را به ورشکستگی برساند.»
مدیرعامل زیرساخت بیان کرد: «اگر قیمت دیتای موبایل را بالا میبردیم، موج رسانهای علیه وزارت ارتباطات راه میافتاد در صورتیکه برای برخورد با زیرقیمت فروشی و تنظیم بازار، گاهی باید چنین اقدامانی کرد.»
جهرمی گفت: «یکبار در جمع مسئولان اپراتورهای موبایل گفتم که خوشحال میشوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت موبایل را برای صوت (Voice) هم داشته باشید برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمیدهند.» در پاسخ به این سخن جهرمی خبرنگار مخاطب به جهرمی یادآوری میکند که تا اواخر سال گذشته این کار را در قالب مکالمات نامحدود انجام میدادند اما ظاهرا دستوری از سمت نهاد ناظر بر این حوزه به درخواست یکی از اپراتورهای کوچک، مانع ادامه فعالیتشان در این بخش میشود.
مدیرعامل زیرساخت دستور رگولاتوری که بارها در خبرها منتشر و تأیید شد را انکار کرد و پاسخ داد: «نهاد ناظر بر این حوزه اگر منظورتان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، دستوری در این زمینه نداشته اما ممکن است توصیه کرده باشد. در آن زمان خود اپراتورها جنگ قیمتی را شروع کردند و با هم آن را خاتمه دادند. مصوبهای در این زمینه نداریم که جلوی مکالمات نامحدود گرفته شود.»
او افزود: «وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در حوزهی پعنای باند موبایل جلوی یک گیگابایت اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد زیرا هزینهی آن با توجه به سایز بازار و هزینههای سرمایهگذاری ۷ هزار تومان میشود.»
جهرمی اعلام کرد: «اگر این کاهش قیمتها به نحوی انجام شود که سهامدار آن اپراتورها انگیزهای برای توسعه تکنولوژی 4G در کشور نداشته باشد، با مقوله حساسی مواجه میشویم. اتفاقی که افتاد، باید جلوی این موضوع را میگرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت.»
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اضافه کرد: «ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ میکنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم میکنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعا قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید.»
آذری جهرمی بار دیگر با تأکید بر اینکه وظیفه کنترل بازار فناروری اطاعات و ارتباطات کاری سخت و بر عهدهی مجموعهی وزارت ارتباطات است، عنوان کرد: اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را ندادهایم.»
ATER (07-23-2016),bayani (07-23-2016),FCB (07-23-2016),Sharingan (07-23-2016),Soul Keeper (07-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©