داداش مودم من usb 4g هست ؛ توی بازی که هیچ مشکلی ندارم ولی واسه دانلود حدودای 1.4MB دانلود میکنه که به نظرم واسه 4g کمه ( تهران طرفای اقدسیه ) . به نظرت آنتن بگیرم واسش سرعتش چقدر تغییر میکنه ؟
داداش مودم من usb 4g هست ؛ توی بازی که هیچ مشکلی ندارم ولی واسه دانلود حدودای 1.4MB دانلود میکنه که به نظرم واسه 4g کمه ( تهران طرفای اقدسیه ) . به نظرت آنتن بگیرم واسش سرعتش چقدر تغییر میکنه ؟
انتن برای جاهایی کارایی داره که در اونجا انتنتون ضعیف باشه برای اینکار میتونید زنگ بزنید 700 و ورودی 0 رو بگیرید بگین چک کنن با توجه ادرستون که ایا خونه شما انتن دهی قوی داره یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این جواب دوست عزیزمون warden هم هست نیاز نیست شما شک داشته باشید میتونید تماس بگیرین و خونه و موقعیت و وضعیت 4g رو چک کنید
دوستانی دارم که به روز ترین گوشی ها رو دارن ایفون و سامسونگ اما بازم رفتن مودم گرفتن و الان میگن که مودم خیلی بهتر هستش شما فرض کنید یه قطعه خیلی کوچیک می خواد در یک موبایل که برد بزرگی نداره جا بشه مثل همون قطعات pc و لپ تاپ . چقدر فرق داره به نظرم دستگاه هایی که تک کاره باشن قوی تر هستن چون مخصوص اون کار طراحی شدن
Mohammad.S (08-19-2016),[DR.[mmL (08-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©