پیرو پست هایی که گذاشته بودید این موضوع براتون پیش اومده بود و چیز طبیعی هست. باید در کنار همون پستها باشه تا خواننده بعدا" گیج نشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیرو پست هایی که گذاشته بودید این موضوع براتون پیش اومده بود و چیز طبیعی هست. باید در کنار همون پستها باشه تا خواننده بعدا" گیج نشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-29-2016)
دلیل این که تو شمال کشور سرعت بهتره اینه که مخابرات خط اینترنت شمارو که میخواد تنظیم کنه میزاره رو فیبر نوری ! و شمال کشور isp ها به دلیل بارندگی زیاد اکثرا فیبر نوری هستن اما ما بدبختایی که تو جنوبیم به دلیل بارندگی کم فیبر نوری داده نمیشه و یه سری امواج که اسمشو یادم نیست isp ها از اونا برای خدمات دهی در جنوب کشور استفاده میکنن! فیبر نوری خیلی سرعتش خوبه! دلیل اینکه بعضی ها هم تو جنوب کشور هستن که فیبر نوری هست خونشون ولی سرعت نتشون افتضاحه اینه که مخابرات هم تو جنوب فیبر نوری نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان امروز کسی توی سرعت نتش تفاوتی احساس کرده؟
loss چطور هست یا نیست؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من که فرقی ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
loss من دیروز بعضی وقتا به 20% 30% میرسید امروز به 5% هم نرسیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته من همیشه loss ام 0 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یعنی شعور پشتیبانی های کاهش پینگ در حد ناندرتال هم نیست.
پینگ خودم تو بازی 150 هست و 20 لوس
با کاهش پینگ میشه 260
بهش هم میگی برمیگرده میگه این چند وقته سرور ها مشکل پیدا کردن انقدر به ما گیر ندید !!!!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
we have best ppl on the worldThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
rip english
پینگم 180 بود ولی امروز هی میرف رو 400 واسه چن دقیقه.زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل حتما از بازیه.میگه سرورای بازی خارج از کشورن وضیعت نت اون کشور و...خیلی چیزا دخیله بعد بهم گفت یه تنظیماتیو انجام دادم چک کن پینگو,پینگم رفته رو 280 پایینم نمیاد گفتم بهش پینگ رفت بالا میگه من دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم تا فردا صبح ببینید چی میشه گرفت ر*ید به پینگ حالا میگه هیچکاری نمیتونم بکنم...
همونطور که گفتم درست فیبر نوری هست , ولی چون خطوط تلفن ما از دریای خزر رد میشه سرعته نته ما Stable تر هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر چی باشه ما هم مرز آذربایجان و روسیه هستیم برادر :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©