شرط می بندم اگه همچین چیزی هم درست باشه ، به زمان ما نمیرسه . (خوشبحال نسل بعد از ما )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرط می بندم اگه همچین چیزی هم درست باشه ، به زمان ما نمیرسه . (خوشبحال نسل بعد از ما )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
برید از یه شرکت فروش ویژه بخرید خیلی براتون ارزون میوفته هر گیگ تقریبا 900تومان من از شرکت پارس انلاین داشتم 160گیگ یک ساله با سرعت دانلود 5000کیلوبایت بر ثانیه 140یا 150برام تموم شد همین یکی دو ماه پیش تموم شد قطع کردم از یه شرکت دیگه فروش ویژه خریدم منتها یه مشکلی پیش اومد یک ماهه علافم الان از گوشی گلکسی اس5 با سیم کارت رایتل بسته حرفه ای میخرم ولی اینقد لگ داره اصلا بازی کردن باهاش حال نمیده خلاصه زنگ بزنید به شرکت ها بگید فروش ویژه میخاین قیمت های خوبی بهتون میدن ضرر هم اصلا نمیکنید
توی موقع ما یک تحول بزرگ برای ایران اتفاق میفته حالا ببین کی من بهت گفتم یادت باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به یارو میگن همسایه بقلی تصادف کرده فوت کرده برو به پسرش خبر فوت پدرش رو جوری بده که شوکه نشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میره دم خونه طرف در میزنه پسرش میاد میگه بابات خونست؟ پسره میگه نه رفته سرکار شب برمیگرده ، یاروه میگه پس بشین تا بیاد.
شما هم بشین تا درست بشه
این خط این نشون کشور ما هیچ از نظر رفاهی برای مردم به حد کشور های جهان اول نمیرسه حتی 50 سال دیگه.
همین یه پست رو میدم ، همینشم زیادیه این یک ساله روی فروم زیادی زوم شده ، میلاد هم حساس شده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
حماسه ای دیگر از مخابرات استان مرکزی ...:
حذف ترافیک شبانه رایگان، (کاهش ناچیز قیمت)
طرح تابستان در ابتدای پاییز ....
100 GB ترافیک اضافه 90 هزار تومان !! (ولی شبانه نداری سرعت پلکانی ...)
کلا به نظر من چیزه جالبی نیست
اون وقت توی دستورالعملی که بهشون داده شده بوده قرار بوده اینترانت رو از اینترنت جدا کنند (محاسبه خجم رو) ولی بازم نکردن و این طرح های بیخود رو آوردن....
دو سه روز دیگه از این خونه ای که هستیم میرم جایی دیگه ، توی این خونه نت 512 نامحدود مخابرات داشتم ماهی 90-110 گیگ دانلود میکردم شب تا صبح روی دانلود بود
پینگ هم بعضی وقت ها خوب بعضی وقت ها بد بود.
الان که داریم میرم باید برای خونه جدید نت جدید بگیرم ، مخابرات نامحدود هاش رو برداشته و همشون جدیدا محدودیت دارن
نظرتون چیه از کجا بگیرم شبانه رایگان داشته باشن ؟
من سرعت برام مهم نیست تهایت سرعت دانلودش روی 80kb باشه فقط برای حجم رایگان مهم هست.
اصلا اطلاعی ندارم از کجا بگیرم
Help
بهترین سرویس دهنده فعلا اسیاتک (از نظر من) شبانه هم داره
سرعتت چطوره ؟ پینگ چطوره؟ قطعی داره ؟ جواب گو هستن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم این خوب باشه
اینترنت پرسرعت کیمیا 04 گیگ در ماه(2 تا 8 صبح نامحدود)
242,000
سرعت روهر چقدر بخای مییندن واست.پینگ تو سه تاسرور اروپا برا من زیر۱۵۰ هست.پشتیبانی تهرانش خوبه. سرویس هم شهاب بخر ۱۰مگ
ATER (10-02-2016)
چقدر برا بازی میخوای چقدر برا دانلود ؟ شنیدم صبانت پینگ خوبی داره اکثر سرویس ها اهم 4 تا 8 یا 2 تا 8 رایگان هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©