والا تا اونجایی که من متوجه شدم 10 بازی اول اکانت مثل 10 بازی اول رنک mmr شما رو کالیبره میکنه...بازی اول و دوم و سوم رو که خیلی فضایی بری (مثلا 20/0/10) مسلما می افتی توی hs و vhs... مثل کالیبره رنک، mmr شما رو مثلا بعد هر بازیی که اینطور عالی رفته باشی 500 تا میبره بالاتر...به همین شکل ادامه پیدا میکنه ولی خب این mmr نرمال مچ فکر میکنم بعد از این 10 بازی ابتدایی تغییراتش دیگه مثل بازی های رنک، جزئی نباشه و باز هم به دلایل مختلف پیش بیاد که زیاد بالا پایین بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
=====
من خودم بزرگترین سوالی که در رابطه با این skill bracket ها برام پیش اومده اینه که چطوری بعضی مواقع(خیلی مواقع در حقیقت :دی) پیش میاد که وقتی بازیم تموم شده رفتم و توی دوتاباف نگاه کردم و دیدم که زده vhs یا hs ولی بعد نیم ساعت تغییر میکنه و تبدیل میشه به ns... این بخصوص وقتی ادم اکانت اسمارف میسازه خیلی اعصاب خورد کنه چون با خودت میگه ایول دیگه این اکانت هم رفت توی vhs مثلا ولی نیم ساعت بعد حسابی حالت گرفته میشه.
خصوصا اگر لینک دوتا بافش رو هم واسه کسی فرستاده باشی به عنوان vhs که حسابی کنف میشی
![]()