MEeEpOWThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دارم با پینک 200 و fps15میپو پلی میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکانات رو ببین
Amin_AssAssin (03-01-2017)
مدتی با پینگ 250 میپو اسپم بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (03-01-2017)
فکرکنم بن شده بود الان آنبن شده همون ایدی قبلیش باید باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (03-01-2017)
من خیلی وقته مییپو اسپمم با پینگ 200.... ولی چند وقت اخیر یار هام از خر هم خر تر بودن! تو بازی آخرم Pudge ما 21|3 بود! همه یارام بالای 10,20 تا Death داشتن بازی 1v9 بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیشب چک کردم نبود اگر دیدیش میتونی برام لینکش بدی ؟ مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان نظرتون درباره کسی که تو زندگیش حتی اگر ۱۰۰۰ تومان هم ببازه خیلی عصبانی میشه و خودشو سرزنش میکنه چیه؟
کلا میخوام بگم حتی کوچکترین فقدانها هم به همون اندازه ای ناراحتش میکنه که بزرگترینها کردن و سعی میکنه درس بگیره که تکرار نشه
نطرتون چیه درباره این فرد؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
آدم محتاتی ( اگه غلط نوشتم شرمنده ) هست به نظرم . ولی چرا کاری کنه که مجبور شه خودش رو سرزنش کنه؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (03-03-2017)
چون اتفاقات رو نمیشه پیش بینی کرد. واسه افراد عاقل و محتاط هم این چیزا قابل قبول نیست. اینطوری نبوده که مثلا بدونه کاری که میکنه اشتباه هست و بعد از ضرر خودش رو سرزنش کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©