Deuce (11-03-2016),Fery (11-02-2016),Hossein.IR (11-02-2016),Mohammad_ai69 (11-02-2016),samdeloges (11-03-2016),Sharingan (11-02-2016),UnHoLy666 (11-02-2016),Viper (11-02-2016)
چرا اینجا اینقدر ساکته
چررررا اینجا اینقد ساکتههه
چرررررررررررررررررررا اینجا اینقد ساکتهههههههههههههههه
بالاخره کلش رویال به 4000 رسیدم ، با لول 9 و بدون استفاده از لجندری و اپیک کارت
alia76972 (11-03-2016),Hossein.IR (11-03-2016),IR_Prince (11-03-2016),IR_Sepehr (11-03-2016),samdeloges (11-03-2016)
دوستان من ترم 1 رشته مهندسی کامپیوتر تو یه دانشگاه متوسط دولتی هستم . خواستم بدونم کسی اینجا از رشته کامپیوتر هست ؟ فکر کنم میتونم ازشون نکات خوبی یاد بگیرم .
هر کس دیگه هر گونه اطلاعات در مورد این رشته و موقعیت شغلی ش داره بگه لطف کرده .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deuce (11-03-2016)
منم رفتم آرنا 7 دوباره اومدم 6This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من سال 10 رشته کامپیوتر ام یه سری نکات به من بدی ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترکیب ثابت ات رو بگو و لول کارت هات یه مقدار هم توضیح بده در موردش شاید ما هم تونستیم بریم ارنا هشت حداقلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
hog rider 8
valkyrie 8
musketeer 9
fireball 8
goblin spear 10
cannon 11
ice spirit 9
zap 11
رقیبای منم لول هاشون خیلی بالاست
قبل ضعیف کردن پویزون کمی ترکیب فرق داشت
سرعت عمل بالا مهمه ، ضد حمله کردن هم با این ترکیب خوب جواب میده
البته قبل لجندری ارنا بیام ترکیب های دیگه داشتم
من پارسال لیسانسم تموم شد،الانم سرباز هستم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کامپیوتر رشته خوبیه،اما یادگیری توی این رشته هیچوقت تمومی نداره واقعا هیچوقت،چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا به درسات و دانشگاه بَسنده نکن زمینه ای که بهش علاقه داری (گرافیک،برنامه نویسی،شبکه و....) دنبال کن و توش پیشرفت کن.
خداروشکر اگر واقعا توی هر کدوم از زمینه ها هم که خوب باشی میتونی باهاش خوبم کار کنی!اما بازم میگم واقعا باید خوب باشی،چون واقعا دست زیاد شده در زمینه کامپیوتر.
من خودم اشتباهم همین بود اول رفتم سراغ سخت افزار بعد شبکه بعد رفتم سراغ کارای 3d و گرافیک و بعد وارد بازی سازی شدم و... اخرشم توی هیچکدوم به اون جایی که میخواستم نرسیدم...حتما راهتو انتخاب کن بعد برو جلو شاید بگی اینا همش کامپیوتره خب ولی واقعا اینطوری نیست خیلی تفاوت هست!
منم ترم آخر لیسانس مهندسی تکنولوژی نرم افزار هستم (کارشناسی)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط در این حد بگم که جوری شده از درس زده شدم فقط میخوام تموم بشه و بعد برم دنبال کار.بیخیال ارشد شدم و حتی کنکورش هم ندادم!
"I'm the beast of bedtime tales."
Deuce (11-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©