پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این امتحانات چقد روی همه فشار اورده هیچکس انجمن نمیاد
A_W_Z_2 (05-12-2017)
میخواین رنک آپ کنید Terrorblade اسپم بدید.هم میتونه پوشر قوی باشه هم میتونه کری باشه.
بشدت هیروی op هست.هم اوایل بازی هم اواخرشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم چرا باید آرمور این هیرو اینقدر بالا باشه در ابتدای بازی
فکر نمیکردم فکر خودم جوری تغییر کنه که به بحثای یه سال پیش خودم تو همین تاپیک بخندم
[SIGPIC][/SIGPIC]
6 تا لوز پشت سر هم توی رنک
توی عید ظرف 1 هفته رنک آیدیم رو از 3300 کردم 3850 , الان بعد 1 ماه و خورده ای رنک هم تکون نخورده
متاسفانه یکی از هموطنای عزیز چند ساعت پیش زیر پل معالی اباد شیراز خودکشی کرد...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ای خدا بگم چیکارت نکنه مگه مجبوری بیای خبر بد بزاری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صبح اول صبح حالمون خراب شد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ببخشید عزیزم،اشتباه کردم گذاشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©