الکی نیست که مسابقات میرن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الکی نیست که مسابقات میرن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (02-12-2017)
کسی بازی اکشن خوب سراغ داره دانلود بکنم؟
hotsبازی اش با اینترنت ایران جواب میده؟رایگانه؟
Amin_AssAssin (02-12-2017)
alia76972 (02-12-2017),Amin_AssAssin (02-12-2017)
جواب سوال دومم بود؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از سایت اسیا تک بازی رایگان میتونم دانلود کنم گفتم اگه بازی جالبی سراغ دارین بهم بگین دانلود کنم
Sharingan (02-12-2017)
Amin_AssAssin سلام دوست عزیز
دقت کردم همیشه ان هستی
همیشه هم تشکر میزاری
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سبک اکشن Hack & Slash (سبک مورد علاقه من ) Devil May Cry Series > Devil May Cry 3 special edition - 4 special edition - DMC
سبک اکشن Shooter سوم شخص / ترسناک : Resident Evil 4 - 5 - 6 - 7 - revelations 1,2
سبک اکشن سوم شخص : Prince of Persia 1 - 2 - 3 - 4 - 5
سبک اکشن Shooter اول شخص : Call of Duty 1-2-3-modern warfare 1,2,3-ghosts-advance warfare-infinity warfare=
اینارو خودم بازی کردم و پیشنهاد میدم . خیلی بازی هست ، اینا توی ذهنم بود.
"I'm the beast of bedtime tales."
بله :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های جدید خیلیاشون کرک نمشین انگار این هکرا شل کردن.
چه سبکی بازی میخوای؟
شوتر اول شخص بجز بازی های codThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی هایی که ترسناک نباشه (اصلا بازی تدسناک نمیتونم پلی بدم ااگر هم پلی بدم حتما یه موس یا کیبود رو میشکونم)
بازی های شخص سوم به بجز dmc (چون همه سری هاش رو دارم ولی تو یه مرحله گیر کردم)
سبک اکشن Hack & Slash (سبک مورد علاقه من ) Devil May Cry Series > Devil May Cry 3 special edition - 4 special edition - DMC
سبک اکشن Shooter سوم شخص / ترسناک : Resident Evil 4 - 5 - 6 - 7 - revelations 1,2
سبک اکشن سوم شخص : Prince of Persia 1 - 2 - 3 - 4 - 5
سبک اکشن Shooter اول شخص : Call of Duty 1-2-3-modern warfare 1,2,3-ghosts-advance warfare-infinity warfare=
اینارو خودم بازی کردم و پیشنهاد میدم . خیلی بازی هست ، اینا توی ذهنم بود.
مرسی بابت پیشنهادت
Sharingan (02-12-2017)
Metal Gear Sold VThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سری Mass Effect
Dishonored
Castlevania اگه مثله DMC میخوای مخصوصا 1 اش.
alia76972 (02-13-2017)
به علاوه bioshock که شاهکاره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (02-13-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©