برای منم همینطوریه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 روز مونده تحمل کن :دی
برای منم همینطوریه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 روز مونده تحمل کن :دی
ATER (06-13-2013)
من کلا 2 روزه نتونستم استیم رو باز کنم!
آقا نتو قطع کردن جواب نداد از صبح دارند برق قطع میکنن
دوستان این طبیعی هستش زیاد ناراحت نباشید دیگه داریم به حماسه نزدیک میشیم ایشالا شنبه(یا پر پرش تا جمعه دیگه) نت درست میشه.
من الان تو دوتا بودم به شدت لگ بود و اصلا نمیشد بازی کرد! همه این مشکلو دارن؟
امروز اینقدر DC شدم که Abandoned رفت تو پاچم
امیدوار باشیم تا یک هفته دیگه درست بشه
اطلاع رسانی
یک بهانه ای جدیدا درست کردن که بعد انتخابات چیکار کنن که وقتی نت رو درست کنند تابلو نشه
گفتند به دلیل انتخابات و بالا رفتن کاربران اینترنتی پهنای باند جوابگو نیست و این قضیه درست خواهد شد
دوستان بحث منحرف نشه و تا همینجا کافیه , ادامه بحث فقط در مودر isp
برست (Burst) همون طور که دوستان توضیح دادن باعث میشه سرعت واقعیه شما از سرعت اسمی که براش پول دادید بره بالا تر(به منظور جذب مشتری، سریع تر تمام شدن ترافیک و ...)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما ممکنه این سؤال براتون پیش بیاد که اگه اینجوریه پس به جای این که آدم کلی پول بده مثلا بره سرعت 1 مگ بگیره، بره 128 بگیره که چون Burst داره سرعت همون 1 بشه، در پاسخ در نظر داشته باشید که پهنای باند Burst، مثل پهنای باند اینترنت خودتون یه ضریب اشتراک داره(تو اینترنت های نا محدود ضریب اشتراک به مراتب بالاتره)، یعنی همیشه نمیشه مطمئن بود که سرعت همون سرعت Burst باشه، در حالی که اگه شما 1024 واقعی گرفته باشید ( اگه به شما کلک نزده باشن و بهتون Burst نداده باشن) همیشه و در هر وضعیتی سرعتتون ثابت و همون چیزی هست که گرفتین
MasterJoint (06-13-2013),WardeN (06-13-2013)
خیلی جالبه من نتم خراب که نشده هیچی سرعتش بیشتر از قبل هم شده
همیشه سرعت دانلود با تعرفه 512 محدود 150 کیلوبایت/بر ثانیه بود الان شده 250
پینگم که 5 ماهه خرابه ربطی به جریانات الان نداره
Mohammad_ai69 (06-13-2013)
من نتم مشکل خاصی نداره،
میشه بازی کر.
Mohammad_ai69 (06-13-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
idm رو اصلا قبول ندارم بیشتر مواقع سرعتی که میزنه الکیه ! از برنامه Bandwidth Monitor استفاده کنید سرعت واقعی رو میزنه
asiateck امروز منو سوپرایز کرد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©