پینگ 118 ، از هر 200 پینگ یک تایم اوت هم نداره سرعت دانلود هم فول درست .
به نظر خیلی نت خوبی میرسه . ولی توی بازی که میری پاکت لووس 25 % ، 5 روز با پشتیبانی حرف زدم بهترین ادم هاشون . بازم مشکل رو حل نکردن و گفتم مشکلی نداره ، با team viewer دوتا 2 هم بهشون نشون دادم و میبینین لوس داره و میگمن گیم رو ساپورت نمیکنیم ممکنه مشکل سورور دوتا 2 باشه . منم که میدونستم مشکل از نته ولی نمیشد ثابت کرد چون واقعا توی پینگ cmd هیچ مشکلی دیده نمیشه واقعا پینگ رو که میبینی میگی نت بی نقص هست اما چرا دوتا 2 لوس داره اونم اینقدر .
2 روزه بازی نکردم چون تصمیم گرفتم اینبار با مدرک بهشون ثابت کنم مشکل مربوط به هیچی نیست به جز نت خودشون . با کارشناس کل استان بوشهر صحبت کردم و اون با کمی نرم تر چند ای پی ثابت برام تست کرد ولی بازم مشکل برقرار بود . تصمیم گرفتم خودم اقدام کنم که از این بی سواد ها کاری بر نمیاد . شایدم تقصیر نداشته باشن چون کسی توی ایران به بازی اهمیت نمیده و فقط دانلود رو می خوان .
اومدم با کد و cmd ، کل مسیرهایی که از مودم خودم تا مقصد نهایی هست رو در اوردم و در این مسیر یک ای پی داخلی 100 % لوسس بود . و در اوردن خود مسیر دردسر خودشو داشت . متوجه شدم نت مخابرات از frankfurt german گرفته میشه !!! یعنی اگر سرور دوتا 2 german داشتیم با پینگ 80 پلی میدادیم
خلاصه زنگ زدم پشتیبانی الان ای پی رو اعلام کردم توضیحاتی که میدادم طرف توش مونده بود و هیچی نمیگفت . اخر سر گفت دستت درد نکنه و اینو حتما به کارشناس کل شنبه اطلاع بده و کسی بهش پی نبرده بود حتی از تهران هم به ما چیزی اعلام نشده بود !!
در کل الان حس خوبی دارم بعد این همه سال جستجو تونستم ثابت کنم کجا مشکل داره کدوم سروره و کدام روتر عیب داره به عنوان یه کاربر معمولی .
اینم عکس پینگ که در ظاهر هیچ مشکلی نداره ولی در واقعیت 25 % لوس داره :
عکس از لوس بازی :