بعد از یه مدت درست میشه و از حجم کم میکنه
یه هفته ای اینطوره
برام منم اینطور شده قدیم
بعد از یه مدت درست میشه و از حجم کم میکنه
یه هفته ای اینطوره
برام منم اینطور شده قدیم
چه موقع از وقتی که فهمیدین حجم ازتون کم نمیشه گذشته؟
چون اگه کمتر از یه روزه خیلی باش دانلود کنین چون مشکل از سروره و بعدا ازتون کم میشه. برای منم پیش اومده که 1روز یا کمتر حجمم تغییر نکرده بود منم فکر کردم مال مفته و هی دانلود کردم بعد دیدم ازم کم شده
نمی دونم چرا ولی 4گیگ بدون اینکه 400 مگ هم استفاده کنم پرید و میرنه حجم باقی مانده صفره !وای فای هم ندارم که بگم هک شده و ..... .مخابرات هم پاسخگو نیست و میگه مصرف کردید
FCB (12-21-2016),Mohammad.S (12-21-2016),Mohammad_ai69 (12-21-2016)
خانواده رو برداشتم دارم میام نجف آبادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین حالت اینترنت من
Evil Geniuses
unforgivens (12-21-2016)
منم فک کردم ممکنه بعدا از حجم ام بخوره و عذاب وجدان گرفت که حتی اگه از حجم ات هم نمیخوره درست اش کن و زنگ زدم به کارشناس های اسیا تک و تنظیمات مودم رو انجام دادم ولی الان داره از حجم بسته ام میخورهو حالا یه مشکل جدی تر پیدا کردم قبل از اینکه تنظیمات رو انجام بدی همه چی اوکی بود وای فای هم نت میداد اما موقع تنظیمات کارشناس گف رو حالت pppoeبزار منم این کارو کردم اما چراغ اینترنت روشن نشد بعد گفت رو حال بریج بزار و گف وایفای ات دیگه نت نمیده و فقط از طریق کابل میتونی به مودم وصل بشی لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنم و چه مشکلی دارم راهنمایی کنه (عجب غلطی کردم تنظیمات مودم رو درست کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز شاتل توی شهر ما راه اندازی شده بعد دوست ما گرفته و بهش گفتن فردا میایم خونه برای وصل کردن اما من رفتم براش وصلش کردم پینگ سرور اروپا 190 بود با پشتیبانی صحبت کردم سرویس گیمینگش رو فعال کردن پینگش شد 110 ! یعنی انگار یه کاهش پینگ عالی روش نصب کرده باشن
Mohammad.S (01-03-2017)
فیک هم میتونه باشه من با پشتیبان صحبت کردم گفت به صورت فیکم میتونیم پایین بیاریم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرویس گیم فکر میکنی چیه؟از خودشون هم میتونی بپرسی .سرعت اپلود رو بالاتر میبرن در عوض سرعت دان رو یکم پایین تر میارن فقط همینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرویس گیمینگ یه کانفیگ خاص هستش که قبلا روی اون ای اس پی تست شده و ج میده به صورت دستی یا دلبخواه نیست که تا اپلود رو کمو زیاد کنی اوکی شه . به این سادگیم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©