هد ست بدستم رسیده هنوز وقت نگردم تو گیم تست کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد ویژگی هاش بخوام بگم :
سیم بلدی داره واسه کسایی که می خوان تو خونه پشت کامپیوتر استفاده کنن خیلی خوبه
نسبتا سایز برزگی داره اگه هدفونی می خواید که بیرون از حونه آهنگ گوش کنید به نظرم زیاد جالب نیست واسه این کار
در مورد شکنندگیش جنسه بدنش پلاستیکه به نظرم اکیه اون جوری نیست سریع بشکنه
در مورد صداش اگه ولوم تا اخر زیاد کنی واقعا انگار اسپیکره ! صداش کاملا از بیرون با فاصله به وضوح شنیده می شه (همین الان دارم اهنگ رفت مسعود صادق لو گوش می دم واقعا صدای خیلی بلندی داره )
در مورد جایگذاری روی سر : کاملا کشویی و راحته واسه هر کسی فیت می شه و واقعا از این لحاظ اصلا نمی شه ایراد گرفت به طراجی بدنه.
میکرو فون تست نکردم فعلا انشالا dab بعدی تست می کنم.
اینم در نظر بگیرید که دو روزه به دستم رسیده
پنهان کننده: عکس هدست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کی برد : تو این رنج قیمت هم کیبورد کیلید مکانیکی داره هم بک لایت داره چند رنگ ( مخصوصا شبا فقط نور کی برد با موس ریز هست یه حسه معنوی خاصی ایجاد شده انگار شفق قطبی اتفاق افتاده Kappa )
وزنش هم نسبتا سنگینه
واقعیتش واسه کی برد به نظرم زوده نقد بنویسم چون باید عمر این وسیله و کارکردش رو حداقل بعده یک ماه کار کردن نوشت پس فعلا در این مورد کامنتی نمی زارم.
پنهان کننده: عکس کیبورد
این مطلب رو هم در نظر بگیرید که مطالب که من بالا نوشتم دیدگاه یه کاربر بود ! یعنی می تونه با نظر یه نفر دیگه 180 درجه فرق کنه .
بعدا اگه یادم بمونه یه نقد سخت افزاری رو ابزاری که تا حالا خریدم می زارم امیدوارم همینا هم تونسته باشه کمکی واسه خرید کسی شده باشده ....