نمیشه فعلا فقط پلیر های معروفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
__ _ _ _ _ __ __
دقت کردم بیشتر این پلیر های 7k 8k بالغ بر 7-8 ساله پلی میدن از دوتا 1 . . خیلی زحمت کشیدن برای رسیدن به 7k
نمیشه فعلا فقط پلیر های معروفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
__ _ _ _ _ __ __
دقت کردم بیشتر این پلیر های 7k 8k بالغ بر 7-8 ساله پلی میدن از دوتا 1 . . خیلی زحمت کشیدن برای رسیدن به 7k
بعد از تاینی دربدر شدیم کسی سایت خوبی میشناسه؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ایران فیلم هست. هرچند کمی محتاط عمل می کنن. بعد از جریان تاینی تا ۲ هفته بروزرسانی نکردن سایت رو...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینکش رو پ.خ کردم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Persian Leopard (12-10-2017)
اره حرفت درسته انصافا حتی با 4 سال بازی هم نمیشه رسید به 7 یا 8. اگر بشه طرف رفلکس بالایی داشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خيلي دلم ميخواد بحث كنم ولي جديدا حالو حوصلشو ندارم
بعله هر چي شما ميگيد درسته حق با همس
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Wut?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جا داره اینجا از رفتگان هم یادی کنیم ،Persian prince ،رهی،Ater،Mohammad_ai69،Dr.mml،Apdentis،F our_Eye...
و همچنین Imm که میاد فرومو نگاه میکنه یه پستم نمیده
انگار همین دیروز بود اولین پست Cring خودمو(Sharingan از تو یاد نگرفتم این کلمرو)تو این انجمن گذاشتم ،چقدر عمر زود میگذره هییییی ...
ویرایش توسط Fery : 12-13-2017 در ساعت 01:29 AM
''iMM (12-13-2017),Ecsprt (12-14-2017),erebor (12-13-2017),Mahdi-Void (12-16-2017),samdeloges (12-13-2017)
Dr mml و ir prince که حتی نیومدن نتیجه کنکورشونم بگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جای همه خالیه
@frigidsoul
نه منظورم از اين بحثاس كه يكي ميگه نه تو درست نميگي بعد اون طرف مياد ميگه نخير من درست ميگم بعد يه درگيري شكل ميگيره خيلي باحاله ولي ديگه حسش نيس
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
عجب فروم فعالی کلا 3 4نفر هستن خیلی چیز عجیبی هستش لول
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©