درکت میکنم توی دوتا نوب خیلی خیلی زیاد شده شاید 1 درصد pro باشه 99 درصد noob هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درکت میکنم توی دوتا نوب خیلی خیلی زیاد شده شاید 1 درصد pro باشه 99 درصد noob هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من و شما هم جزو اون دسته ی نوبیم پس شکایتی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FIFA_PES (12-12-2017),samdeloges (12-12-2017)
آقا شما خودتو با من یکی نکن شما دوست داری نوب باش به بقیه اهانت نکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسلما جز اون يه درصد كه گفتي نيستي چون در اين صورت حتمن يكي از بازيكنان تيماي بزرگي يا بوديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
الهی بمیرم حتما حقتو خوردن تقصیر این نوباست نمیری بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسلما شما از کسی که چیزی نمی دونی راجبش نظر نده وقتش رو ندارم اما دوست دارم وقتی که بازی میکنم از بازی لذت ببرم چیزای مهم تر از عضو شدن در یک تیم برای دوتا هست ترجیح میدم روی اونا وقت بیشتر بزارم اما حواسم به بازیم هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این (داخل تصویر زیر) اون کسی که بهش پول داده فکر کنم بالای ۲۰۰ دلار بوده و احتمال زیاد طرف میره که divine کنه براش رنک رو...تاریخ روزایی که rank گرفته رو نگاه کنید.
به طرز عجیبی خوب بازی می کرد گفتم بزار پروفایلش رو ببینم که متوجه شدم با اکانت کسی بازی میکنه و booster هست...
پنهان کننده: تصویر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (01-17-2018),samdeloges (01-17-2018),Viper (01-17-2018)
يه راه ديگم برا تشخيصش ورستيليتيه كه چسبيده به ابتدا يعني فقط با يه هيرو پلي ميده كه نمونه بارز از يك بوسترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FCB (01-17-2018)
امروز یکی دیگه هم به تورم خورد. همینجوری offlane حریف رو solo kill می کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی واسه کسی بازی نمی کرد و smurf بود داشت می رفت بالا که بعدا" بفروشتش...
جالبه پروفایل استیم رو پراویت کرده بود و دوتاباف هم نداشت...
ولی در کل تا هر وقت که این چیزا باشه این بازی بالاخص matchmaking هیچ وقت درست نمیشه...مگه اینکه طرف به کل قید rank بازی کردن رو بزنه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
samdeloges (01-18-2018),Viper (01-18-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©