اقای smortmob ، زمانی که شما solo میرین امکانش هست دو نفر از تیم شما یا مقابل با هم توی یک parti باشن پس اشتباه نیست
اقای smortmob ، زمانی که شما solo میرین امکانش هست دو نفر از تیم شما یا مقابل با هم توی یک parti باشن پس اشتباه نیست
افرین . دلیلش undying و sf هستش . اکانت قبلیتون رنک چند بود ؟ در حد کدوم skill ها بوده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلی 3800 بود بازی های نرمالش هم high skill رنکش هم VHS
این اکانت شما مال این ماه هست دیگه؟ آخه کلا 13 تا بازی باهاش رفتی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تمام بازیا این ماه هست ولی این id رو ساله 2013 ساختم یا شایدم قبل ترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان واسه من HS شد
1998 / 10 / 12 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
امکان داره بره VHS ?!
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
امکان داره ، به ایدی قبلیتونم ربط داره با توجه به ای پی شناخته میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال این hs و vhs چی هستن ؟
ویرایش توسط Deadking : 05-29-2015 در ساعت 12:42 PM
Hs=High skillThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Vhs=Very high skill
The enemy of my enemy is my Friend
باید چیکار کنیم hs و vhs بشیم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هرچی بازی میکنم میزنه Normal Skill
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©