دومی رو دارم میبینم جالبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-19-2018)
نمیدونم چرا صدا سیما این چیزا رو پخش نمیکنه. خیلی بیشتر از سخنرانی های تکراری که کسی گوش نمیده رو مردم تاثیر میزارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون اونا میگن به ما کار نداشته باش و مارو نفد نکن و فقط از ظهور امام و مملکتِ گل و بلبل بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اگه جای رهبری یا جای یه ادم پر قدرت تو نظام بودم به محض اینکه مقامات نفوذی با حرکتاشون خودشون رو نشون میدادن اول اینکه تمام قوانین دستو پا گیرو که اسمش دموکراسی یا حقوق یا هر چی که اسمشه رو تا زمانی که پاکسازی کامل نشده رو معلق میکردم که این حرومزاده ها فرصت فرار کردنو نداشته باشن/ بعد تمام این افراد رو لیست میکردم و با همکاری نیرو های اطلاعات تو یک شب مخفیانه همزمان تمام این حرومزاده های خودفروخته رو دستگیر میکردم و تا طلوع افتاب روز بعد همشون رو بدون هیچ بخششی اعدام تو ملا عام میکردم و تمام دارای هاشونو به نفع دولت ضبظ میکردم و تمام خونواده هاشونم دو هفته وقت میدادم ایرانو ترک کنن و جوانان انقلابی باهوشو تحصیلکرده رو از بین مردم انتخاب میکردمو میزاشتمشون تو کار /بعدشم تمام احزاب رو از اصلاح طلب بگیر تا اصول گرا راست گرا چب گرا تمام این مزخرفاتو از بین میبردمو یه حکومت تک حزبی میساختم/ بعد یه فراخوانم تو دنیا به ایرانیا میدادم که هر کسی هر پتانسیلی داره دولت بهشون یه سری امتیازات میده که راغب شن برگردن ایران و به مملکتشون خدمت کنن/به نظر شما بعد دیگه کسی میمونه که بخواد ساز مخالف بزنه؟اونجاست که دیگه هیچ مانعی نیست و مملکتت امادست واسه ساختن
اقا همین رهبر خودمون مگه این چیزا رو نمیبینه چرا باید فقط به تذکر دادن بهشون اکتفا کنه؟رهبر یعنی چی یعنی فرمانده کل قوا این کم چیزی نیستا یعنی رو دست رهبر تو این کشور قدرتی وجود نداره خب از این قدرتش چرا استفاده نمیکنه و افرادی که دارن ضربه میزننو مجازات نمیکنه این جا من سه دلیل میبینم1-یا رهبر که فرمانده کل قوا دستشه یه چیز فرمایشیه و جنبه نمایشی داره قدرتش2-توان مقابله با این جریانات رو نداره3-نمیخواد باهاشون برخوردی صورت بگیره
به نظرم گزینه چهارمی وجود نداره و اگر هر کدوم از این گزینه ها هم باشه پس رهبر شایستگی لازم برای رهبری رو نداره
@ba4ma3n
رهبری همینطوری هم دارن بهش میگن دیک.... اینایی که شما میگی هم بخواد انجام بده دیگه هیچی
مشکل بعدی هم کارشکنی زیر دستان ایشون هست. مثلا خود همون وزارت اطلاعات که میفرمایید وزیر محترمشون عرض کردند: با مفسدین برخورد قهر آمیز نداشته باشید(!).
البته جدیدا با نامهای که رئیس قوه قضاییه به رهبری فرستادن و درخواست هایی رو مطرح کردند که موافقت هم شد، امید میره که روزهای خوبی رو در آینده شاهد باشیم. طرح استیضاح وزیر اقتصاد هم دیروز رای گرفت و ایشون تا ۱۰ روز فرصت دارند تا به مجلس بروند.
اگر مایل باشید در پ.خ براتون توضیحات تکمیلیتر خواهم داد. ما بحث سیاسی رو تذکر دادیم که نباشه. مخصوصا الان که TI هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بنده هم مثل شما به روزای خوب امیدوارم..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فقط میبینم مردممون حالو روزه خوبی ندارن کشور تو شرایطی خوبی نیست خواستم عصبانیتمو رو مدیران فاسد خالی کرده باشم..یه جورایی میخواستم خودمو تسلی بدم
به هر حال اینجا هم انجمنیه برای بازی و دوتا2 که باید اصالتشو حفظ کنه
پ.ن=ناسلامتی ti هستش ها یکم بیشتر جنب و جوش داشته باشید!/اگه اخبار و حواشی tiرو پوشش بدید عالیه میشه
شما اینکارارو بکنی تحریم ها علیه ایران 10 برابر میشه دیگه از ماه هم ایرانی جذب کنی فایده نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (08-24-2018),bayani (08-24-2018),erebor (08-25-2018),FCB (08-25-2018),Mahdi-Void (08-25-2018),Soul Keeper (08-25-2018),Viper (08-24-2018)
bayani (08-24-2018),erebor (08-25-2018),FCB (08-25-2018),Mahdi-Void (08-25-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©