احتملا براش گرون تموم بشه و شاید مهاجرت کنه به یه کشور دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتملا براش گرون تموم بشه و شاید مهاجرت کنه به یه کشور دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با همه حرفات موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واردات کود و... که نام بردم بله جای تمسخر و بلکه بیشتر تاسف داره. ولی اگر بیان آمبولانس خوب، هواپیمای مناسب شرایط جوی ما و نه atr و چمیدونم حتی هندونه و کاهو هم وارد کنن مشکلی نداره ولی واردات هویج و آب معدنی و موز و چایساز و غیره رو نمیدونم. لابد از نظر شما خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من لحنم کاملا آرومه. یا شما اعصابت خورد بوده یا شخصیت من پیش ذهن شما پرخاشگر تثبیت شده که نوشته های من رو بد خوندید. جو عوض کردن هم خوبه ولی سعی کنید تو پرانتز بگید که شوخیه. یک متن رو با چندین لحن متفاوت میشه خوند.
از طرفی من نام چند تا جنس وارداتی رو آوردم شما زدی رو حساب اصل واردات کشور؟ خود آمریکا و چین هم واردات دارن ما که سهلیم. خلاصه فکر کنم حالت خوب نبوده عزیز. هم لحن رو عصبی گرفتی و هم ۳ ۴ تا مثال از واردات بیهوده رو زدی به حساب کل واردات و اصل این قضیه lol
پ.ن: من میبایست توی این پستم یک حرف "ی" به واردات اضافه میکردم تا جای سوء تفاهم نمیموند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (08-12-2018)
این قضیه دریای خزر چیه و در چ حد بده؟ از وقتی خبرشو شنیدم واقعا اذیت شدم! واقعا اینطور ک میگن قراره از دستمون بره؟ ( اصلا قصد ندارم بحث سیاسی راه بیوفته فقط نظرتونو درباره دریای خزر بگید نه چیز دیگه )
''iMM (08-12-2018)
نه یک جوی هست که میدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث بر اثر کلیات و حقوق کشورهای ساحلی دریای خزر هست که ۵ کشور هستن و اینکه در این کنوانسیون بجای تعیین ۱۲ مایل (مایل دریایی - بر اساس قانون اساسی دریاها مصوب ۱۹۸۲ سازمان ملل) آبهای سرزمینی (منطقه حاکمیتی اون کشور) به هر کشور ۱۵ مایل اختصاص داده شده اما هنوز خطوط مبدأ مشخص نشدند!
مشخص شدن خطوط مبدأ هم مستلزم گفتگوی دو جانبه با کشورهای مجاور و مقابل هست. همچنین یک بندی در این کنوانسیون هست که در واقع مختص کشور ما هست (ماده ۱ کنوانسیون) اینکه شرایط جغرافیایی و ساحلی نیز در تعیین خطوط مبدأ مؤثر هستن. و این به نفع ماست.
غیر از این هم میمونه باقی دریا که دیشب شبکه ۲ گفتگو ویژه خبری گفته شد سهم ایران ۲۰٪ هست ولی هنوز قطعی نشده. یعنی جدای اون ۱۵ مایل آبهای سرزمینی ما روی ۲۰٪ از "بخش" دریا هم اجازه اکتشافات یا همون بهرهبرداری از منابع زیر بستر داریم. حالا تعریف بخش داخل کنوانسیون هست همون اوایل.
۱۰ مایل هم علاوه بر آبهای سرزمینی اجازه صید داریم که میشه ۲۵ مایل. غیر از اینها بقیه همه کلیات هست. اصل قضیه گفتگو دو جانبه هست که دیشب گفته شد استارتش از نوامبر (آبان) در باکو زده خواهد شد.
متن کامل کنوانسیون هم اینجاست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-13-2018),Mahdi-Void (08-13-2018),REZA AORAX (08-14-2018),Soul Keeper (08-13-2018)
چند وقت یکبار سر میزنم و یکم بازی می کنم تا مزه ی بازی نیوفته...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
alia76972 (08-13-2018)
به نظر من مهترین دستاورد این قرداد همین یه خطه :
7. در اختیار قرار ندادن قلمرو خود توسط هریک از طرفها به سایر دولتها برای ارتکاب تجاوز و انجام سایر اقدامات نظامی علیه هرطرف؛
یعنی اینکه آمریکا اچازه نداره اینجا نیرو داشته باشه ....
باید یه همچین چیزی هم برای خلیج فارس میزاشتن .
Mahdi-Void (08-13-2018)
کم کم داریم حس زندگی در دوره قاجاریه رو میگیریم
روحانی مچکریم
تا 1400با روحانی
یه حس خود نوب پنداری اومده سراغم همه دوستام سه چهار تا مدال رفتن بالا منم 2تا مدال اومدم پایین
Rip invoker!
#sadface
پیشنهاد میکنم حتما این دو سخنرانی استاد رائفی پور رو ببینید دیدتون رو بازتر میکنه
https://www.aparat.com/v/cDl08
https://www.aparat.com/v/RdMwq
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©