یکی از پرو ها کاری نکنه ،از 1 mmr بگیر تا 7k mmr همونو انجام میدن،تیپ کردن دشمنو ندیده بودم که دارم تازگیا میبینم...
احساس میکنم TI امسال Toxic بود نسبت به سال های قبل.
یکی از پرو ها کاری نکنه ،از 1 mmr بگیر تا 7k mmr همونو انجام میدن،تیپ کردن دشمنو ندیده بودم که دارم تازگیا میبینم...
احساس میکنم TI امسال Toxic بود نسبت به سال های قبل.
به خاطر اینکه pub توکسیک زیاد داره اینا هم روزی چند دستو میزنن تو همین pub یه جورایی میشه گفت کمال همنیشینی در اینا هم اثر کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این tip کردن ها و اسپم چت از نظر من toxic نیست برعکس خیلیم فانه :دی
شماها به دید بد میبینید
دیروز هر بازی ای که رفتم این هیروی جدیده یا پیک بود یا بن
بنظر من یه هیروی مسخره انیمه مانند چرت هست این حس رو وقتی میاد توی لاین تون میفهمید
اصلا حس یه هیرو رو به ادم نمیده
در حال حاظر هم خیلی خیلی باف هس توی لاین واقعا سرویس میکنه اما لیت گیم فکر نمیکنم جلوی bkb بتونه کاری بکنه
نمیدونم چرا والو میخاد هیروی جدید بده بنظر من واقعا نیاز نیست
من هنوز پنگول رو هضم نکردم که اینو داده بیرون
الان تا یک ماه دهنمون اسفالت میشه اینقد این لامصب رو پیک میکنن
هیروش اول بازی قویه مخصوصا جلوی هیروی مثل necro که 2 میکنه شما هم میتونی روش 2 کتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6اش بیشتر زد wisp عه، ولی درکل جلوی هیرو های دور زن مخصوصا اون جماعتی که از دور لول میزنن مثل تینکر و زئوس و اینا اصلا خوب نیس اما رو هیرو های نزدیک زن مخصوصا هیرو ایلوژن ساز خوبه چون وقتی میزنید هیرو اصلی رو نشون میده، یکیش هم جلوی هیرو های ایلوژن ساز و Summun ساز تا اخر بازی خوبه
برخلاف خیلیا که فکر میکنن هیرو باگیه و فلان اصلا هم باگ نیست فقط اول بازی استان و سایلنس و اینا زیاد داره یه pos4 خوبه و البته اگه این هیرو و bh کنار هم باشن bh با aghanim سرویستون میکنه :دی
چطور؟ توضیح میدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
آهنگ مسلخ یا دبی امروز لو رفت با کیفیت پایین (فکر کنم دو سال پیش این آهنگو ساخته بود ولی پخش نشد...)
الان با کیفیت اصلیش پخش شده یا لو رفته:
Mohsen Chavoshi - Maslakh.mp3 - آپلود عکس و فایل رایگان
حتما همین نسخه اصلی رو گوش کنید. عالیه، هم شعر هم تنظیم هم صدا
ایده ساخت فیلم لاتاری رو از این آهنگ گرفته بودن
آلبوم هم افتاد هفته بعد
-----
اونی که صبح با کیفیت پایین لو رفته بود ظاهرا نسخه قدیمی و اسلو آهنگ هست. اینه:
Mohsen%20Chavoshi%20-%20Maslakh.mp3 - آپلود عکس و فایل رایگان
گریمستروک رو 2 نفر 6 میکنه بعد بونتی میاد رو اونا 6 و 1 میزنه بعد 1 بونتی هی بین اون 2نفر میپره، ااگه بونتی اقانیم داشته باشه بعدش اون 2تا هیرو چه دوروبرشون خلوت باشه چه نباشه در هر صورت نزدیک به 12-13 بار 1 بونتی بینشون میپره نزدیک به 3k دمیج میزنه به هر کدومشون :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بونتی اقانیمم نداشته باشه باز دمیج زیاد میزنه...
تو دمو خودتون امتحان کنید ببینید چی میشه یا اینکه تا dota 2 wtf momwnts بعدی صب کنید خودتون ببینید
ABNightmare (09-04-2018),FCB (08-28-2018),Soul Keeper (08-27-2018)
اگه اینطور که میگی باشه پس التی لیچ که وحشناکه یا اسکیل یک زعوسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقت کردید تمام پستای کانال دوتاباز در مورد eg عه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©