کدوم باگ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کدوم باگ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من چرا تمیتونم توی unranked مچ های allpick یا turbo اینوکر رو انتخاب کنم فقط کم رنگه یا بعضی وقت ها بن میاد در صورتی که تیم حرف اینوکر رو میگیره اون کسی که داش خیلی دیر گرفت ینی ولی تا قبل از اینکه این بگیره هم باز نمیتونستم بگیرم بن هم نمیومد فقط کم رنگ بود مشکل چیه
میشه یه آموزش در رابطه با کنترل ایلوژن های نگا سیرن بزارین ؟
چطور از بین مثلا شیش تا نگا سرین چهار تاشو بدون استفاده از ماوس انتخاب میکنن میفرستن برا فارم کردن ؟
باید بیشتر از 25 تا 30 بازی انجام بدی تا بتونی اینوکر یا تکیز و هیرو های که بازی کردن باهاشون سخت هست رو انتخاب کنی 30 تا بازی که کردی برات باز میشن و میتونی انتخاب کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mahan warior (04-09-2020)
سلام من برام بعضی هیرو ها مثل اینووکر قفل هستن باید چیکار کنم این اکانت رو جدید زدم اما تو اکانت قبلیم باز بود
سلام سرعت اینرنتت پایین هست ویا مشکل از مانیتور شماست و یا از رم این ها رو حتما چک کنید چون وقتی پچ بازی عوض میشه برای بعضی ها اینشکلی میشه
سلام سرعت اینرنتت پایین هست ویا مشکل از مانیتور شماست و یا از رم این ها رو حتما چک کنید چون وقتی پچ بازی عوض میشه برای بعضی ها اینشکلی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی به کوردانیتت داره هرچی پایین تر باشه ادمای نوب زیاد میشن نباید بازی هاتو ابادون کنی و ریپورت شیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خسته نباشید
من وسط یه بازی بودم که نتم قطع شد الآن اجازه ی آنلاین بازی کردن رو بهم نمیده و نمیدونم باید کجا ببرم تا بخش آنلاین دوباره برام باز بشه
شباید سینگل درفت بازی کنی یعنی خودش سه تا هیرو بهت پیشنهاد میکنه ار بین اون سه تا هیرو باید با یکیش بریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (04-29-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©